| Alexa_Geo_1998_emPo a întrebat:

Eu am plecat in Spania si prieteni mei m-au "uitat" puteti sa-mi dati niste statusuri plzzz...sad

6 răspunsuri:
| CrazyTeenager a răspuns:

Nu te mai exprima prin statusuri, fii preocupata sa iesi cu alte persoane si sa iti faci prieteni noi.

| Alin4uuu a răspuns:

Exact Alexa fa-ti prieteni noi aia nu au fost si nu sunt prieteni tai doar cand aveau nevoie de ceva vorbeau cu tine ....cred

| Mariiiiiiiiian a răspuns:

Nu sunt prietenii tai daca te'au uitatstraight face

| Alexa_Geo_1998_emPo explică:

Multumesc pentru raspunsuri:*

| Dariia21 a răspuns:

Daca...te-ar fi iubit cu adevarat niciodata nu ar fi uitat de tine.Nu trebuie sa iti explimi tristetea in statusuri.Parerea mea este ca trebuie sa incerci sa iti faci noi prieteni si pe cei care te-au uitat uita-i si tu. Daca ei nu sufera dupa tine nici tu dupa ei.Fi tare! Dar daca chiar vrei niste statusuri si ce ti-am spus eu nu te-a ajutat de loc uite:
Atunci m-ai dat la o parte... acum te gandesti la mine
E greu sa suferi si nimeni sa nu stie! Adorm in fiecare noapte cu gandul la ea. Din vise nimeni nu mi te poate lua... Acolo esti cum vreau eu si doar a mea Pacat ca nu pot schimba cu vise realitatea
Si acum astept sa suni, astept macar un telefon Sa imi spui ca o putem lua de la inceput Dar stiu ca acum privesti alti ochi, saruti alte buze, strangi in brate alt trup. Si inca repet in gand ca o putem lua de la inceput

82

Ti-ai sters singura lacrimile cand el te supara Si ai incercat chiar si sa iesi cu altcineva.Deci hai sa te intoarcem in trecut.Si spune-mi sincer cate flori ti-a oferit? Cate promisiuni false nu ti-a facut? Si de cate ori iti spuneai de maine am sa-l uit?!

82

Lumea spune ca sunt puternica, dar eu abia rezist!

84

Nu uita de mine. Nu pentru ca eram speciala ci pentru ca te cautam mereu si eram mereu acolo pentru tine, orice ar fi fost. Mereu!

182

E trist sa traiesti intr-o lume in care aspectul fizic conteaza mai mult decat personalitatea

117

Ma uit la el, nici macar nu imi pasa... poate totul ar fi fost altfel daca ar fi stiut sa iubeasca!

128

Te vei intoarce, cum faci intotdeauna. Dar de data asta, nu voi fi acolo sa te astept

92

Un baiat care are curajul sa recunoasca ca a plans pentru o fata, merita intr'adevar sa fie iubit!

138

Urasc cand lumea te intreaba "esti bine?" cand stie foarte bine ca ai inima distrusa

101

Prietenii nu te suna - inseamna ca la ei si fara tine e bine

52

Nu mai suntem impreuna, stiu dar asta nu inseamna ca am incetat sa iubesc tot ce are legatura cu tine

| Alexa_Geo_1998_emPo explică (pentru Dariia21):

Mersi frumos..pentru raspuns.happychiar am luat in cosiderare ce ai zis:*