Si eu ma confrunt cu aceeasi problema si folosesc tot benzi de ceara pentru fata, insa nu se ia tot si plus ca nu suport durerea asa ca mai degraba mi-as lua un epilator.Este un epilator bun cu capac special pentru zone sensibile cum ar fi mustata si se cheama Braun Silk-Epil.Pe asta mi l-as lua si fiindca are capac sepcial nu doare asa tare.Cu penseta nu iti recomand pentru ca ele cred inapoi ca niste corzi de chitara deci mai bine nu.
La varsta asta poate ar fi mai bine sa folosesti benzi cu ceara speciale pentru fata, epilarea cu aparatul este f dureroasa
Esti cam micuta dar daca vrei neaparat sa o elimini, cea mai buna metoda e cea cu ceara.Cu penseta e mult mai dureros pentru ca iei fiecare fir de par in parte, in schimb la ceara se iau aproape toate odata
Eu folosesc de ceva timp o crema epilatoare turceasca Sesu se numeste si e mov e extraordinar de buna si ma tine cam o saptamana si in plus iti dau si o spatula la ea ca sa nu te chinui cu alte chestii.Eu o cumpar dintr-un hipermarket Kaufland dar cred ca o poti gasi si in alta parte.Si in plus folosirea cremei nu e dureroasa.:*Take care!
Poti folosi penseta daca suporti durerea, dar mai bine este cu ceara speciala pentru fata si dupa sa te dai cu crema sa nu te iriti
Cea mai indicata este ceara( durerea dureaza 2 secunde si nu este mare) ca o ciupitura scurta, creste mult mai greu, in timp nu mai apare. Poti alege fie sa mergi la cosmetica la un coafor( tariful e de 5-6 lei) si 1 data la 2-3 saptamani pentru tine cred ca e mai mult decat suficient, fie acasa cu benzile de ceara. Insa ceara este de departe cea mai indicata.
Daca nu este insa asa vizibila, nu incepe de acum, esti micuta
Eu iti recomand sa nu folosesti nimic! Si apropo, Braun Silk-Epil nu are capac special! Si eu mi-am luat plasa si in plus e foarte dureros(nu in zona mustatei)! Oricum, daca te incapatanezi sa scapi de ea, foloseste penseta! De nici o zona paroasa de pe corp nu o sa scapi definitiv, deci foloseste cu incredere penseta! Creste, o iei iar si iar si iar! Altfel n-ai cum!
Penaaaa1 întreabă: