anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am un iubit. Ma duc si ma sarut cu un tip sa zicem un amic da doar asa. Inseamna ca stau cu tipu ala sau ca il insel pe iubit?

P. S.:nu e vorba despre mine dar va multumesc enorm de mult jur ca va multumesc [ca o sa ii arat prietenei mele cat ne rea este crying]

Răspuns Câştigător
| myha a răspuns:

Amandoua. Odata ce te saruti cu altul care sa nu iti fie iubit inseamna ca relatia dintre tine si actualul ori nu merge, ori esti tu cam " umblatoare".

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai, atit aud despre cel inselat ca-mi vine rau. Odata ce-i spui si lui nu se mai cheama ca este inselat ci ca ia parte direct la fericirea ta.Sau nu i-ai spus?

| Bacemi a răspuns:

Inseamna ca e inselat. Nu inseamna ca stai cu tipul ala dar inseamna ca nu tii la iubitul tau. Daca l-ai iubi nu ai face asa ceva. Eu cand am o iubita nici nu ma uit la alta femeie, si nu pentru ca nu indraznesc, pentru ca la orice femeie m-as uita o vad pe ea. Gandeste-te bine daca tu chiar vrei sa fii cu el. Ar fi cazul sa aveti o discutie sincera.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inseamna ca nu ai bun simt, esti mincinos /a si nu-l meriti pe iubitul tau. el vrea o iubita numai pentru el, iar tu te dovedesti a fi a tuturor.succes in aventuri.ca in dragoste nu prea crezi.

| Crs a răspuns:

Tu ce crezi straight face?

| Adya20 a răspuns:

Eu o numesc escapada, dar de acolo vezi s anul-ti pierzi iubitul, daca il cunosti atat de bine inseamna ca sti si ce reactie ar avea daca i-ai spune adevarul! O greseala recunoscuta este pe jumatate iertata dar de asemenea sunt de acor cu ce a spus bacemi.Atunci cand iubesti cu adevarat nu te uiti nici in stanga nici in dreapta pentru ca ai deja jumatatea ta. Dar nu este cazul sa te panichezi, gandeste-te ca ai deja un iubit si nu-ti mai trebuie si un al doilea!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu eu m-am sarutat s-a sarutat o prietena de-a mea si daca afla iubitul sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda... daca eram in locu lui iti dadeam un cadou 2 palme