Frate eu spun sa nu copiezi si invata ca e mult mai bine dar daca vrei ia-ti o bluza cu maneca lunga si scrii pe maini ori iti iei microfon la ureche si iti zice cinv ori cu telefonul da e cam naspa cu telefonul sau cel mai simlu dac sti unde dai examenu si poti intr inainte scrii pe banca, sau daca nu iti iei un pachet de servetele si scr pe ele si zici ca sufli si uh nasucu si te uiti acolo FUNDA?
Ori cat de mult ai vrea tu sa copiezi, pana la urma cu ce ajuta, cu ce ramai in cap? Ma nu inteleg un lucru, scoala
este pentru a ajunge cineva in viata, daca copiezi acum, cand va trebuii sa dai examen sau mai stiu eu ce ce o sa faci? Nu te ajuta cu nimic notele din copiat,, notele reflecta ceea ce stii" pai daca tu nu stii nimic degeaba ai note de 10. Bun intri la liceu cu media 10, ai vazut ca acum este mult mai strict la bac, si la examenele de la facultate, atunci ce o sa faci?
Pune mana pe carte, lasa baietii, cluburile...(daca nu te regasesti scuze, dar asa sunt majoritatea). Succes! Nu este iadul pe pamant daca inveti. Daca nu ai invatat pana acum in 5-8 e nasol rau de tot, ar trebui sa faci meditatii, sunt atatea culegeri de teste si cu teorie, succes!
Veste proasta, n-ai cum cu camere chiar nu ai cum. Cand ma gandesc ce noroc am avut anul trecut s-a putut copia calumea, m-am veificat cu colegii la sfarsit