| NimeniAnonim888 a întrebat:

Eu cand imi prind parul in coda sau in orce fel se ridica cateva fire de par in sus,si sunt intr-un fel obligata sa o port,si nu imi place...
Ce pot face?
Problema serioasa, raspuns urgent
Funda :*

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai aici mai multe sugestii: http://www.lyla.ro/tunsori/
Pa, pa.

| AnonimaOk a răspuns:

Firele de par se ridica fie pentru ca sunt electrizate - il piepteni prea mult sau folosesti aparate gen uscator, placa, ondulator etc., fie pentru ca ai tu parul spicuit si deci trebuie sa mai tunzi macar putin din varfuri.
Oricum ar fi, tot ai avea cateva fire in sus, e normal ce mare lucru? Vrei sa stea lins, lipit de cap chiar? poti da cu spuma sa il fixezi de cap dar dupa parerea mea aspectul pe care il va da va fi acela de par gras. Sper ca am ajutat. Aaa ai putea purta si o coronita / bentita sau sa pui niste clamite pe acolo desi e cam incomod. Eu zic sa il lasi asa pentru ca nu e mare lucru.

| NimeniAnonim888 explică (pentru AnonimaOk):

La mine cand se ridica zici ca am coarne, si ma simt...ai am zis ca daca imi fac preton pote nu mai este asa, ar merge daca imi fac preton?

| Iubibilăă a răspuns (pentru NimeniAnonim888):

Sigur ca merge daca iti faci breton.
Iti sta suuuper bine.
Pa, pa.

| AnonimaOk a răspuns (pentru NimeniAnonim888):

Banuiesc ca din moment ce se ridica ai acolo niste fire de par mai scurte. Poti sa iti faci breton dar acum depinde si de forma fetei si la anumite forme nu merge bretonul, te face sa arati neplacut. Dar cel mai probabil e parul spicuit. Ar fi bine sa iti faci masti de par, sa folosesti un balsam bun de par cand te speli si la fel e bun si uleiul de ricin care iti regenereaza parul si ajuta si la cresterea acestuia. Eu folosesc si sunt multumita. Ca sampon si gama de balsam mie mi se par ok cele de la pantene si garnier. Desi nu folosesti aparate de coafat care presupun caldura, ar fi bun un spray de protectie termica a parului de la gerovital de exemplu gasit in farmacii care iti mai regenereaza un picut parul. E bine sa te mai tunzi. Eu tund varfurile in fiecare an, pentru a nu mi se spicui. Daca nu ti-ai mai scurtat de mult parul, ar fi cazul. Bretonul nu il vad ca o solutie, ci tratamente (moderat bineinteles) si scurtarea parului.

| AnonimaOk a răspuns (pentru NimeniAnonim888):

Nu merge linkul

| AnonimaOk a răspuns:

Uite cred ca acest site te va ajuta, sau cel putin asa sper. Cu ocazia asta am aflat si eu cum sa imi ingrijesc podoaba capilara cum trebuie :

http://www.beautyrevealed.ro/electrizarea-parului/

| Anonim9425 a răspuns:

Bunahappy Si eu am patit la fel si chiar din cand in cand mai patesc si imi sta dezastruos cu el. Cel mai bine ar fi sa nu te piepteni cu o perie din plastic sau care contine plastic pentru ca electrizeaza parul si in plus... (Il usuca, il ridica si chiar il deterioreaza si il roade)
Cel mai bine ar fi sa folosesti o perie din lemn(Se gaseste la magazin).
Ca sa ai un par frumos ( Cand mergi sa faci [baie];[dus]... spala-te pe cap cu un sampon care parul il suporta si il face frumos {preferat ar fi din plante}.)
Poti de exemplu pe post de fixativ sa folosesti apa cu zahar.
Si pe vremuri cand bunicii nostri nu aveau sampon sau sapun, ei foloseau apa cu otet(Si am ramas placut surprinsa pentru ca am incercat si eu.Parul nu era asa de incalcit si chiar a recapatat stralucirea si culoarea lui.)

Sper ca te-am ajutathappy :*

| Marymariiia a răspuns:

Sa stii ca stiu mai multe variante! De exemplu: poti sa iti dai cu fixativ, sau sa iti prinzi niste agrafe, sau sa iti pui o banderola! Toate variantele sunt bune si te fac sa arati bine! Succes! happy