Cam ca mine esti.
in primul rand inamrmeazate cu rabdare si vointa. sa nu crezi ca gata in 3 zile slabesti asa multe kg.
eu am slabit in 2 saptamani 5 kg.
in fiecare zi ma duc dimineata cu rolele in parc.
poti sa te duci si cu bicicleta, sa alergi. orice fel de miscare e bine venita.
fiind vacanta am urmatorul program:
la 11 micul dejun (iaurt, fructe. depinde)
la 1 gustare (de obicei fructe. merge si iaurt)
la 3 masa de dupa amiaza (aici ceva mai consistent. salata, mancare gatita. depinde ce ai ce iti place )
la 4 30 iar o gustare.
si pe la 6. 6:30 ultima masa (salata, iaurt etc)
interzis: fast food, sucuri, dulciuri, cipsuri, prajeli, grasimi, mezeluri. la astea renunti definitiv.
fructele se digera foarte repede si de aceea nu este recomanda ca ele sa se intalneasca cu mancarea in stomac deoarece or sa fermenteze si dai totul afara iar in corp numai raman nici proteine nici nimic. si nu ai facut nimic.
dimineata nu e bine sa mananci ceva greu deoarece esti plina de energie. si daca papi ceva greu stomacul o sa consume multa energie pentru a putea digera mancarea.
eu nu am putut renunta la paine asa ca mananc paine neagra. cu grija bineinteles.
laptele se digera cam greu. dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai bei.
in cantitati mari bananele ingrasa. si porumbul la fel.
seara numai mananci nimic. fructe si apa. atat.
iti recomand din asta un stil de viata. dupa parerea mea nu e ceva greu. doar cateva reguli pe care trebuie sa le sti atata tot.
ca degeaba ti 3 luni de un regim si dupa revi la vechile obiceiuri. nu ai facut nimic dimpotriva pui dublu
Daca te apuci de o dieta slabesti dar daca nu te tii de ea pui inapoi pe tine dublu cel mai bine e sa faci sport. uita-te pe youtube si scrii acolo pentru partile in care vrei sa slabesti de ex abdomen, coapse etc si le faci de 2.3 ori pe saptamana nu-ti fa griji ca daca le faci slabesti automat si la fata, maini etc.stiu din proprie experienta de mancat trebuie sa eviti chipsurile, pizza si mancarea de la mc aa si dulciurile. poti manca da de ex iti poti face tu o proprie dieta in care zici ca mananci o pizza pe luna sau cartofi prajiti ma rog ce-ti place si in rest incearca sa mananci cat mai sanatos. apoi organismul se obisnuieste asa si nu te mai ingrasi.Bafta
Buna!
Eu am tinut o dieta hiperproteica care te ajuta sa slabesti 9 kg in 2 saptamani daca te tii de ea (eu am tinut doar o saptamana). Daca nu gasesti pe net nici una care sa te multumesca, imi scrii pe privat si iti trimit eu. Succes!
In primul rand, trebuie sa specifici cati ani ai si ce inaltime ai
poate nici nu ai nevoie sa slabesti