Ma bucur ca aveti curajul sa va scrieti anii de nastere...de cele mai multe ori, mai toti userii se feresc de asa ceva... oare de ce?
Pentru ca s-au invatat sa-si creeze o identitate falsa, atat fetele cat si baietii...
Gasesc ca este o idee buna... dar sa nu uitati sa felicitati pe cei pe care-i aveti in lista prietenilor, urandu-le cele bune! SUCCES!
M-AM NASCUT PE 22 IUNIE 1950...EHEEEEE!
25 aprilie... (nu se poate publica pentru ca are prea multe majuscule - desi eu nu vad niciuna)
15 august ( o mie noua sute optzeci si sapte - si mie imi spune ca are prea multe majuscule )
Eu sunt nascuta pe sase mai o mie noua sute nouazeci si patru 06.05.1994.....6 mai 1994 se intelege cred
Da da da. acum CNP-ul si adresa va rog.
Chiar nu aveti ce face decat sa va publicati datele personale?
Gabriel?:O 25 decembrie? de ce sa nu fie calumea? adica...craciunu...\:d/ dar... u stii mai bine cum e poate lumea uita si off nu stiu...ar trebui sa conteze doar pentru u si sa fie o zi mult mai speciala... te-ai nascut odata cu Mantuitorul asta nu o are oricune
M-am nascut pe 31 iulie 1985
Mai este putin si sarbatoresc ziua mea de nastere, promit ca dau bairam si pe TPU Va astept pe toti :X
@adi: Raspunsul tau este putin cam lipsit de logica. Ce e in neregula sa spui cand e ziua ta de nastere? Ce crezi ca-mi poti face daca imi stii ziua de nastere? Casa nu mi-o poti lua, nu poti cumpara lucruri pe numele meu (sa-mi faci rate aiurea) etc. N-a cerut nimeni CNP sau adresa. Si nu a dat nimanui in cap prin faptul ca doreste sa se stie zilele de nastere.
Cine nu vrea sa isi dezvaluie data nasterii e liber sa o faca.
Flory:si eu sunt nascut tot pe 23 iulie(spre fericirea mea), deci dai tu de baut si mai stiu eu ce, in locul meu