| dulshe a întrebat:

Eu cred ca este o buna idee sa punem aici ziua noastra de nastere, pentru a ne putea felicita, cand implinim anii!
Incep eu: 26 septembrie 1995

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Ma bucur ca aveti curajul sa va scrieti anii de nastere...de cele mai multe ori, mai toti userii se feresc de asa ceva... oare de ce?

Pentru ca s-au invatat sa-si creeze o identitate falsa, atat fetele cat si baietii...
Gasesc ca este o idee buna... dar sa nu uitati sa felicitati pe cei pe care-i aveti in lista prietenilor, urandu-le cele bune! SUCCES!
M-AM NASCUT PE 22 IUNIE 1950...EHEEEEE!

73 răspunsuri:
| Lory_2572 a răspuns:

Eu pe 25 noiembrie 1983

| urbanghost a răspuns:

Eu sunt pe 29 iulie 1990

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

12 noiembrie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Luna viitoare pe 13big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

13 iulie

| Leea1234 a răspuns:

22 februarie 1984

lolita
| lolita a răspuns:

29 octombrie 1984. 11 ani mai mare ca si tine laughing

leonardk
| leonardk a răspuns:

25 aprilie... (nu se poate publica pentru ca are prea multe majuscule - desi eu nu vad niciuna)

| greg a răspuns:

Eu 5 septembrie 1987.

| Vyio a răspuns:

15 august ( o mie noua sute optzeci si sapte - si mie imi spune ca are prea multe majuscule laughing )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

25 decembrie
Nota: cea mai nasoală zi de naştere evăr

| JustMeFlory a răspuns:

23 iulie o mie noua sute nouazeci si doi!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sugestie pentru cei ce nu pot posta anumite texte cu majuscule, adăugaţi comentul, după care dati edit la raspunsuri si modificati cum va pofteşte inima

Răspuns utilizator avertizat
Shin
| Shin a răspuns:

14 Noiembrie happy

| Criiss16 a răspuns:

Eu pe 14 septembrie 1995

| Just Shadows a răspuns:

Eu sunt nascuta pe sase mai o mie noua sute nouazeci si patru 06.05.1994.....6 mai 1994 se intelege credhee hee

| adi_7507 a răspuns:

Da da da. acum CNP-ul si adresa va rog.
Chiar nu aveti ce face decat sa va publicati datele personale?

| Just Shadows a răspuns:

Gabriel?:O 25 decembrie? de ce sa nu fie calumea? adica...craciunu...\:d/ dar... u stii mai bine cum e poate lumea uita si offsigh nu stiu...ar trebui sa conteze doar pentru u si sa fie o zi mult mai speciala... te-ai nascut odata cu Mantuitorul asta nu o are oricunewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt pe 28 august 1992 happy

| Barajag a răspuns:

4 februarie 1980... o idee buna chiarhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

11 februarie...,

| lia a răspuns:

M-am nascut pe 31 iulie 1985 big grin
Mai este putin si sarbatoresc ziua mea de nastere, promit ca dau bairam si pe TPUhee hee Va astept pe toti :X

| Kyky a răspuns:

Interesanta idee!
12 aprilie 1992 happy

| Kyky a răspuns:

@adi: Raspunsul tau este putin cam lipsit de logica. Ce e in neregula sa spui cand e ziua ta de nastere? Ce crezi ca-mi poti face daca imi stii ziua de nastere? Casa nu mi-o poti lua, nu poti cumpara lucruri pe numele meu (sa-mi faci rate aiurea) etc. N-a cerut nimeni CNP sau adresa. Si nu a dat nimanui in cap prin faptul ca doreste sa se stie zilele de nastere.
Cine nu vrea sa isi dezvaluie data nasterii e liber sa o faca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@lia-tu crezi ca vei scapa numai cu un chef pe TPU? stai linistita, ca nu vei scapa de mine. laughing

| tukhey23 a răspuns:

Flory:si eu sunt nascut tot pe 23 iulie(spre fericirea mea), deci dai tu de baut si mai stiu eu ce, in locul meuhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

pe 21 octombrie 1985

| eeeeeeeeee a răspuns:

31 octombrie(de ziua vrajitoarelorlaughing ) 1989.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

11 februarie 1995 :d