Este o copilarie. Nimeni nu e atat de prost incat sa spuna altcuiva un secret adevarat. iar uitatul la serial nu e un secret adevarat, este o prostiuta de fetite de gradinita. Zici ca iti place fata, deci inseamna ca are peste 5-6 ani, varsta maxima la care cineva se poate supara din asa ceva sau poate considera ca uitatul la serial este un secret. Ceea ce inseamna ac fata este foarte imatura (de-a dreptul prostuta) sau se preface. In ambele situatii, tu trebuie sa treci peste asta. Coborandu-te la mintea ei vei dovedi ca nici pe tine nu te duce capul mai mult si o vei incuraja in prostia ei. Daca o placi atat de mult incat sa ignori retardul de dezvoltare emotionala pe care il are, spune-I: uite, eu stiu ca e anoram si prostesc sa te superi din asa ceva, stiu ca daca ai un secret il tii pentru tine si gata, dar sunt dispus sa trec peste asta si sa ne continuam prietenia
Indiferent cat de banal ar fi fost acel secret, pentru ea era important, iar tu nu ti-ai dat seama de acest lucru.
Acum, bate fierul cat e cald, si invit-o la un suc, iesiti in oras doar voi doi. Spune-i ca este foarte important pentru tine sa capeti iertarea ei.
Bineinteles, iti vei face "mea culpa" spunand ca ai dat dovada de imaturitate, cand ti-a scapat pe gura acel porumbel, adica secretul ei, si ii promiti solemn ca nu se va mai repeta.
Si chiar sa nu se mai repete, caci daca te va ierta acum, a doua oara o vei pierde definitiv!