Mie nu mi se pare un lucru rau sau ceva de care sa iti fie teama.Pana la urma mortii au fost oameni ca si noi, si inainte ca ei sa moara trebuiau sa isi duca la bun sfarsit ceva si nu au reusit, iar dupa ce au murit incearca sa duca la bun sfarsit ce doresc.Si pentru as-i duce la bun sfarsit ei se pot folosi si de oameni, poate tu esti unul dintre acei oameni de care au ei nevoie.Si eu am o sora mai mare care vede si ea acele lucruri pe care le vezi tu si le simti, deci nu esti singura stai linistia ca sunt mi de oameni in cazul tau.Si daca tie frica si vrei sa scapi de astea ar trebui sa mergi la un preot si sa discuti cu el. Dar nu este o cale sigura ca o sa scapi de aceste lucruri.Eu zic ca ar trebui sa nu te mai gandesti si daca iti vin in minte ceva roaga-te.
Fantomele NU exista.
Sunt doua ipotaze privind viata dupa moarte : 1. sufletele se duc in Rai sau Iad in functie de pacatele si faptele bune facute in timpul vietii. sau 2. Sufletul se renaste. Moare un om, se naste altul, sufletul acelasi, nu isi mai aminteste de viata precedenta. Daca crezi puternic in fantome, mintea iti joaca feste si ti se pare ca vezi fantome, dar asta se intampla doar in capul tau. Ar trebui sa renunti la gandul cum ca fantomele exista. Nu a fost niciun caz adevarat si nici nu va fi. Dejavuuri are toata lumea, si eu. Ai senzatia ca un lucru pe care il faci l-ai mai facut sau l-ai visat, l-ai vazut undeva.