Fa-ti prieteni din alte clase(in pauza )sau din alte licee sau scoli sau chiar din familia ta(rude) sau doar cunostinte,NU sta singur/a si suparat/a!
Nu merita pentru niste ticalosi sa suferi!
Fi tare,iubeste-te pe tine si nu te supara!
Totusi ceea ce ei iti fac (fenomenul)se numeste /poarta numele de,,buling",deci in caz ca posteaza undeva acele videoclipuri poti sa-i dai pe mana legii.
Sper totusi sa nu fie necesar,stii vorba aia:"ca la noi(in Romania) nu-i la nimeni"-daca intelegi ce spun.
Ai grija de tine,fi tare si incearca(daca nu esti,si m-as mira) sa te extrovertesti(sa nu fi inchis/a in tine), tine minte:oamenilor nu le plac oamenii tristi, introvertiti, tematori...ii "simt" si ii resping!
Deci fi fericit/a, SCHIMBA-TE! in ineriorul tau si totul se va schimba si in jurul tau!
Bafta si multa, multa fericire!
Astept vesti bune!
Multumesc frumos pentru sfaturile date! O sa-ti dau un mesaj cand o sa pot in viitorul apropiat!
Astept mesajul tau si Iti doresc tot binele din lume!
Fi tare si bucura-te de viata, nimic altceva nu conteaza!
Incearca sa te imprietenesti cu elevi din alte clase si sa stai cu ei prin pauze.
M-am imprietenit asa si asa cu altii din celalte clase, doar ca ii vad mai rar pe afara sau nu ii intalnesc eu cand trebuie mersi Dani pentru sfat
Si eu cat am fost la liceu aceeasi poveste ca tine cativa prieteni si restul asa si asa ne salutam intre noi cand ne intalneam dar acum cand am terminat liceu nici nu te mai saluta iar prieteni ca prieteni apeleaza la tine doar daca au nevoie de ceva atat si daca le ceri si tu ceva gata fug de tine. oameni cu 2 fețe.
E bine ca nu te saluta, nu mai polueaza atat de mult aerul ) Si ma bucur ca e cineva care a trecut printr-o situatie similara ca mine, tu ce ma sfatuiesti, sa fiu eu insumi insumi, indiferent de ce as face sau, sa fiu insumi pana la o anumita limita incat sa nu ma filmeze sau ceva? ) Oricum mai am inca un an si am scapat de ei :3