| SmiiileXoXo a întrebat:

Eu de ce nu pot fi frumoasa?! Sunt o multime de fete superbe, perfecte. iar eu sunt asa. defecta straight face Incepe sa nu-mi mai placa nimic la mine sad

Răspuns Câştigător
| xAnnabelle a răspuns:

Normal ca tu nu esti frumoasa, daca tu nu crezi asta! Prima persona care sa spuna ca este frmoasa, esti tu, nimeni altu!
"Perfect"? Cine? cine este ATAT de perfect in lumea asta? Crede-ma ca toti avem defecte. Cei numiti "perfecti" poarte doar o masca pe care nu o vor scoate nici morti, "Fake people" le poti spune. Fiecare e frumos in felul lui. Nici mie nu-mi placea cum arat, dar de cand am inceput liceul, am vazut atatea "specii" de oameni incat, m-a facut sa realizez ca esti CHIAR sunt frumoasa.
Trebuie sa ai incredere in tine, asa toti o sa`si dea seama ca tu esti cu adevarat frumoasa, si mai ales tu. Pentru ca, uneori vorbele, fie bune sau rele, ale altora, ne poate ajuta mult sau mai putin.

8 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Am spus-o şi o mai spun, femeile în general, arată bine în orice ipostază. În principal, corpul unei femei este impresionant, e ceva cu adevărat superb.
Toți avem defecte, vizibile, mai puțin vizibile, trebuie doar să le acceptăm.
Frumusețea fizică într-o bună zi se va risipi, pe când cea interioară va rămâne mereu.
Nu te mai necăji din nimicuri, ești frumoasă! Toți suntem frumoși în felul nostru!

| mimiwewem a răspuns:

Ai tu ceva al tău care te face să fii specială. Stai liniștită.

| OnuOnulică a răspuns:

Buna
Fiecare om e frumos in felu lui. Inca nu te-ai descoperit inca.

| SmiiileXoXo explică (pentru OnuOnulică):

Dar eu sunt urata straight face Adica nu pot zice chiar urata, sunt normala. Orice as face raman asa. In niciun caz frumoasa sad

| Maxim96 a răspuns:

Fiecare om e frumos.

| fuckeveryone a răspuns:

Aiaiaiai. ''Miroase'' a adolescenta pe-aici. big grin Pana o sa ne maturizam tot asa o sa ni se para, stai linistita. Acum inca suntem in schimbare.winking Nu te mai necaji singura pentru ca toti la varsta asta ne confruntam cu asemenea probleme.

| IonelaMV a răspuns:

Nu contează exteriorul, ci interiorul, sufletul pe acre îl ai, frumusețea e trecătoare.Nu există perfecțiune.Nu ești defectă,nu ai încredere în tine, vorbește cu un psiholog, nu este o rușine, te va ajuta în problema pe care o ai cu tine însăți. Ești frumaosă, fiecare om e frumos în felul lui. Sper că te-am putut ajuta cu ceva și ai imi multă încredere în tine.Baftă!

| RisenAngel a răspuns:

Esti frumoasa iti zic eu big grin