| alina_4026 a întrebat:

Eu de fiecare data cind ies cu iubitul meu la discoteca, s-au in oras, oriunde ma starui sa fiu cea mai frumoasa.Insa el tot se uita dupa toate fustele, ca mi se face frica. Oare eu nu ii sint destul? Care poate fi problema cum credeti?

Răspuns Câştigător
| blueskydarkeyes a răspuns:

Pai trebuie sa aflii cate prietene a avut si cat a stat cu ele. poti sa aflii de la prietenii lui. Daca se uita dupa alte fuste, probabil se intereseaza ca sa stie cu cine sa te schimbe.Cred ca e cam fustangiu.De aia trebuie sa stii cate prietene a avut si cat timp a stat cu ele.Trebuie sa stii daca te iubeste sau nu.

4 răspunsuri:
| Catheryne a răspuns:

Discuta cu el despre aceasta "probleme" si in functie de reactia lui vei sti ce sa faci mai departe. Bafta! happy

| DandD a răspuns:

Se uita doar,ei vor sa vada ce au altele, dar nu o sa faca nimic.
Totusi ar fi bine sa-i zici, de ce te tot uiti nu te multumesti cu mine.si vezi ce`ti zice. si pr meu se mai uitaoh go on.cand il vad ma uit la el si el zice"""ai vazut ce ochii uratii are aia"... vrajeala de a lui sa se scoataoh go on la el toate au ochii uratii.laughingda cu privitul ramanebig grin.
nu trebuie sa-ti faci grij.e mai bine sa discuti cu el:Xtotus e baiat toti baieti se uitabig grin

| DandD a răspuns:

Trecutl lui nu cred ca mai conteaza.straight face
Si daca se uita la altele tot pe ea poate o iubestisingura solutie e sa vb cu el.atat tot.:*

| lalalalalalalalala3 a răspuns:

Ei nu trebuie sa te schimi p/u o persoana sa fii asa cum vrea el, sa fii asa cum vrei tu, poate el nu te merita iar tul iubesti si te schimbi p/u el sai fa4 pe plac shintr-un final pleaca tu ramii aceeashi ce el a vrut sa fii nu ce ai vrut tu,si nu o sa-ti placa tie singura de tine,pretzueshtete si fii ceea ce estitu nu ceea ce vor altii sa vada in tine, el poate te iubeste dar vrea sa vada si alte persoane, dart totusi daca te deranjeaza mult faptul asta hnu ezita si zii insa zii intr-un mod sa nu zica ca fa4 isterica, daca estisigura pe tine si te apre4ezi la justa ta valoare atun4 fii sigura ca el o face asta doar din interes