Maine ma duc la olipiada la religie
Si poimanie la o duminica particip la o actiune de ajutoarare a copiilor orfani
Invat, pentru ca saptamana viitoare e plina de teste, ma asculta la vreo 3 materii si voi avea si doua inspectii.
In weekend ies cu prietenii in oras, merg la cumparaturi, mai invat cate ceva, mai scriu, si seara in club.
Nu mi-am planificat nimic si, pe langa lucrurile de rutina, sunt curioasa chiar si eu ce am sa fac!
Invat la matematica ca trebuie sa ma asculte, la romana un comentariu de 7 pagini ca ne da test din el, imi fac temele la celelalte materii, ma duc la o demonstratie de karate, ies cu prietenii in oras si cam atat am planuit:p
Cred ca ma imbat cu niste prieteni si apoi mergem sa terorizam babe curioase
Pai sambata merg la fitness:X si mai pe seara la cinema.
Duminica dimineata merg la biserica, apoi ma vad cu prietenul si mai pe seara merg la inot. Dupa ce termin cu inotul ma intalnesc cu prietena mea ca vine sa doarma la mine. Deci iti dai seama ca numai de dormit, nu o sa dormim noi)
Un weekend plin... de teme
saptamana viitoare e plina de teste si ascultari
Invat la chimie, germana, engleza, fizica... Ajutor!
Eu, recent despartit de fosta, maine seara, de exemplu am fost invitat de o vecina, la o "cafea" si am acceptat fara sa ma gandesc. Stiind ca sotul ei pleaca azi in cursa, fiind sofer de tir. Cred ca iti imaginezi ce cool weekend voi avea. Cam asa mi se intampla la fiecare sfarsit de saptamana. Te pup.
In weekend salvezi niste catelusi de la foamete si de prostia omeneasca.(hei, ai zis oricat de serios ar fi) eu asta cam fac de obicei.asta e reputatia mea.
Oo in weekend pai dam vinerea o mega petrecere **** ceva si ne inbatam de nu mai stim nimic a doua zi a doua zi mahmur mai facem ceva mai relaxat jucam un biliard,, mai umblam teleleu pe strada. si duminica plecam undeva intr-o excursie sa uitam in *** de casa