| casian503 a întrebat:

Eu dintotdeauna mi-am dorit sa devin actor sau cantaret in USA mai specific Los Angeles toata lumea imi spune ca e imposibil si ca nu pot pana si familia mea imi spune asta. Parintii mei sunt divortati bunicii din partea tatalui meu au ras de s-au spart cand au auzit ce vis am eu. Tata a spus ca sanse mai mari am sa ajung gunoier iar mama, mama incearca sa ma sustina financiar caci fac canto de aproape un an intreg dar nu mai poate si mi-a spus zilele trecute caci ca sa cant imi trebuie talent iar eu nu sunt talentat (Intr-un cuvant nu sunt bun) si ca nu pot canta si nici actorie sa fac nu pot caci na e ROMANIA. Sunt foarte dezamagit si nu stiu ce sa fac eu stiu ca am 1% sanse sa se intample ceea ce vreau eu sa fac/ajung, dar daca nu am pe nimeni care sa ma ajute ce fac?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te la cusrusrile de canto sau actorie ale Scolii Populare de arte. Daca esti talentat si mai ales daca muncesti suficient cineva te va remarca acolo si te va ajuta. Insda trebuie sa fii foarte foarte bun si asta se poate numai daca esti talentat si daca muncesti enorm.

| casian503 explică (pentru Brigaela):

Multumesc foarte mult pentru sfat inseamna Mult!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Imposibil nimic nu e... daca ai bani. Cu cateva zeci de mii de $ probabil reusesti sa iti aduci la realitate visul.

| casian503 explică (pentru suntserios):

Exact! Asta am zis si eu. Eu acum as vrea sa fac 1 an pauza intre liceu si facultate caci facultatea daca se poate as vrea sa o fac in LA dar stiu cat ar costa una deci Matusa mea din Spania ma va ajuta si eu in anul acea liber voi lucra happy

| suntserios a răspuns (pentru casian503):

Esti sigur ca intr-un an ai sa strangi 150.000$ cam cat te costa doar studiile in SUA?

| casian503 explică (pentru suntserios):

Nici o sansa...