Deci am inceput si eu chiar azi
am tras vreo 4 fumurii
mi-e cam frica sa nu fiu aflata
deci mestec multa multa guma.mentosane etc
incerc sa ma lasa
daca te duce la control stiu ca trebuie sa bei 2 litrii de lapte rece(nefiert)
eu cred ca am sa beau macar 1 litru si ma las de tot!
Mai dragu mami nu-i bine sa fumezi pai pe vremea noastra copii nici nu stiau ce-nseamna cuvantula asta asata te preocup pe tine tu trebuie sa inveti la scoala sa ei note de FB sa participi la concursuri eu am 35 ani si am o fata ca tine de 12 merge la toate concursurile de evaluareineducatie da-i si selectata la echipe de basket are timp si de joaca, foarte urat sa-ti scoti asta din cap of ce-as vrea sa vorbesc cu parintii tai, FOARTE URAT!
Eu te sfatuiesc sa nu mai fumezi ai doar 12 ani ...Eu am 14 si am fumat 1 an de zile si parinti mei nu au aflat pe urma la a 11ea luna parinti mei au aflat de la alti prieteni si atunci mi-au spus sa nu mai fumez. uite niste sfaturi : 1 daca vrei sa mai fumezi fumeaza in locuri mai putin circulate de oameni sau de masini. 2 inainte de a intra in casa ia o guma in gura si dati ca frunze pe maini 3. Daca fumezi incasa si parinti tai o sa vina de afara o sa te prinda cu exceptia daca nu aerisesti camera unde ai fumat eu cu bani pe un an de zile puteam sa imi cumpar ceva frumos asa ca e alegerea ta
Bai omule eu am sa-ti raspund la intrebare pentru asa trebuie dar si eu cred ca trebuie sa te lasi
Deci fi Atent:
1oti sa fumezi cu betze(adica sa faci un V dintr-o crenguta si sa tii tigara cu ea)sau poti sa fumezi cu un cleste de rufe(la fel iti tii tigara)
2:In legatura cu mirosul de fun din haine poti scapa de el usor spalandule des si daca ai alcool prin casa poti sa strecori niste alcool dar nu vin ceva care pateaza
3:Cu respiratia de tigara na ce sa faci te speli pe dinti de fiecare data cand ai fumat sau mesteci o guma
Acum o alta alternativa ar fi tigara electronica, strangi niste bani cu alocatie vreo 4 luni tiai luat una pe ascuns si scapi de toate problemele pe care le-am amintit si scapi si de bolile care te pasc
Sper ca te-am ajutat
Metoda asta a mersi si la mine
Simplu: te lasi de fumat! alta solutie nu exista, intotdeauna o sa mirosi a fum de tigara, indiferent de ce ai face.si oricum, la 12 ani, tigari iti trebuie? traieste-ti copilaria, cu anii astia nu te mai intalnesti.
Ca mine bv frate, a da uitasem o sa murim de asta mai incolo si eu am 12 ani si fumez cate o tigare o data la 3 saptamanii, incearca sa te lasi.
Nu prea ai cum, zic si eu, mai usor le zici, sau doar unuia dintre ei, si eu am vrut si am incercat si acum ma simt vinovata!
Nu e bine ce faci! Ai tai or sa afle oricum. Totul se afla pana la urma. Cunosc pe cineva care tot la 12 ani s-a apucat de fumat.Acum are 14 si a ajuns dependent. Asta vrei si tu?!
Sper ca iti dai seama ca nu e bine si vei lua decizia corecta.
Foarte inteligent sa stii fumatul e cea mai buna alegere daca peste doi ani vreai sa mori. daca la varsta asta fumezi la 13 droguri 14 cutite si lame la 15 te apuci de crime si la 16 in sicriu.cea mai buna alegere ar fi sa te duci la parintii tai si sa le zici,, Mama, tata nu va suparati dar de curiozitate am tras un(sau mai multe ) fum de tigara da doar de curiositate. MULT SUCCES
Mda.am 14 ani si eu fumez de curand ...si o aflat mama... mi-a zis doar ca ea nu poate sa imi faca niik pentru ca o sa imi dau seama mai tarziua ca e o pierdere de bani si de timp. asa ca are dreptate.deci lasa`te
Lasati`l toti, e treaba lui ce faci prespun ca in subiectul acesta sunt peste 30 de "lasa`te ca nu sunt bune" Voi nu fumati? Voi cum v-ati apucat? Voi nu ati cerut sfaturi? Voi nu va ascundeati de pariniti(Mabix) Poti sa te lasi cand vrei tu, e doar pura vointa, sunt de cam acceiasi varsta cu tine, si parintii mei dau de banuit, faza cu sursa de tigari, cam asa e, dar pur si simplu le dai peste nas cu un simplu "NU am asta cautam si eu", E treaba ta ce faci cu viata ta, te lasi bine, nu te lasi tot bine.
Simplu:Te freci cu frunze pe maini, cand fumezi iti sufleci minecile, Nu sufli inspre par, Daca parintii tai dau de banuit fumeaza cu un bat rupt in doua.Eu nu inteleg daca nu aveti un sfat concrect care il intrereseaza pe om veniti sa va dati cu parerea.Si eu sunt aproape de varsta cu el(Putin mai mare) Si m`am apucat la acceiasi varsta cu el.Viata nu mi s-a schimbat deloc...Nu e ceva anormal.Lasati baiatu in pace sa fumeze...
In primul rand NU TE LASA DE FUMAT si eu fumez si am 14. M am apucat de fumat la 11! Ai mei nu au aflat inca! SA NU ASCUNZI NICODATA TIGARI IN CASA! Si sa nu fumezi in timpul scoli pentru ca nu o sa mai ai chef de scoala daca o ti tot asa! Fumeaza in timpul liber cel mai bine e sa fumezi vara! Ai grija unde te ascunzi! Speri ca te am ajutat! Eu nu ma ascund dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci la fel!
Pai nu mai fuma in fata persoanelor pe care parinti tai la cunosc. dar mai bine sa nu mai fumezi deloc
Nu stiu cum de fumezi la varsta asta... nu e sanatos pentru. tine si cat despre parintii tai tot vor afla cumva. mai bine te lasi decat sa te prinda...si totusi niciun baiat nu va sta langa tine pentru ca mirosi de la fumu de tigara
Cred ca tu nu ai fumat niciodata tu stii ce bun e? Sa incerci si tu dar sa nu te apuci...
Incearca Dunhill sau Pall Mall ceva ca cred ca esti fata si ti-at placea menta...Cat despre ea, eu am stat cu multe fete care fumeaza si nu m-au deranjat dar nu este bine, eu de abia respir cateodata de la ele bata-le raul.O zi buna.
Lasatil ma sa faca ce vrea e viata lui nu a voastra daca el simte senzatia sa fumeze ce trebuie aveti voi. Staiba mane in scara blocului sau pe undeva ca nu o sa isi dea maicata seama ii zici kai fost plecat si era unu care fuma pe acolo
flavius619 întreabă: