Salut,ei bine cine stie ce motive a avut pentru a face asta.E posibil ca parintii ei sa nu-i permita sa fie impreuna cu cineva sau sa fi fost impusa de alte circumstante sa rupa relatia cu tine.In acest caz, tot ce e posibil ca cuvintele spuse de ea sa fi fost o minciuna doar pentru a te face sa te indepartezi de ea.Nu mereu spunem tot ceea ce gandim,alteori suntem impusi sa spunem opusul crezand ca astfel putem rezolva o problema.E posibil ca sa iti fi spus aceste lucruri la nervi fara sa se fi gandit, iar acum sa regrete, oamenii pot spune chestii foarte urate cand sunt controlati de emotiile negative care nu sunt mereu in totalitate adevarate. Faptul ca regreta arata deja ca a intreprins niste actiuni impotriva propriei vointe, si nu este multumita de ceea ce a facut. Daca vrei intr-adevar sa afli motivul, trebuie sa vorbesti neaparat cu ea si sa o rogi sa iti explice totul.Cine stie de ce a procedat ea astfel.
Părinții ei nu se împotrivesc deloc asta o stiu sigur. Dar am întrebat pe prietena eu azi si mi-a zis ca suferă dupa mine ca ii pare rau ce mi-a zis. Dar nu vrea sa-mi spuna motivul de ce a vrut să mă îndepărteze am rugat o si cu banii sa-mi spuna dar nu vrea (Pe prietena iei am rugat o cu bani sa se inteleaga mai exact cu 100 €). Azi stăteam cu o fostă colegă de liceu de vorba despre bac a trecut ia pe lângă mine cu prietena ei si sau pus la 2 banci distanța me mine si tot timpul se uita la mine... Nu inteleg ce are in minte pe cuvant nu stiu incerc sa vorbesc cu ea dar ma evită. Repet nu i-am facut nici un rau niciodata. Si singura problema la mine este ca fumez țigări obișnuite mai exact kent. Nu beau nu am probleme cu nimeni. Nu as avea o problema de comportament care sa o deranjeze. Stiu sigur ca ma place dar ma evită
Ei bine poate nu stii atat de multe despre ea pe cat crezi.Nu ai de unde sti exact daca cineva nu-i interzice sa se intalneasca cu tine, nu neaparat parintii, dar nu ai de unde sti caci e posibil ca totul sa fie tinut in secret.De la prietena ei putin probabil sa afli raspunsul, caci daca tine la ea o va acoperi. Poate a rugat-o pe prietena ei sa iti spuna ceea ce ti-a zis, de altfel nu cred ca era sa iti impartaseasca toate aceste chestii, prietenii adevarati nu fac asa.Pana nu vei vorbi cu ea nu vei afla, dar daca mereu refuza poate e si mai bine sa nu afli, sa uiti incetul cu incetul de ea si sa treci peste.Vei mai cunoaste fete cu care vei putea lega o relatie mult mai buna, fii linistit. Oamenii vin si pleaca din viata noastra, putini dintre ei raman mereu in ea.
Părinții eu chiar ma vor. Si cat despre prietena ei acum un an am stat cu ea vreo 3 luni dar nem despărțit amândoi am fost de acord si am ramas prieteni buni. Si mi-a spus că si fata care ma ignoră tine foarte mult la mine dar nu stiu ce se intampla cu ea poate as gasi o solutie. Cred ca o las balta asta este.
Acum pe seara stăteam pe banca in fata blocului si ascultam muzica si deodată ma ia cineva in brate pe la spate cand ma întorc ara ia. M-a intrebat ce fac si dupa am vorbit putin si a zis ca se duce la masa. Eu nu inteleg ce face fata asta am ramas asa surprins chiar nu ma asteptam. Parca se schimba de pe o zi pe alta. NU INTELEG. I place sa se joace cu mine. Numi vorbește doua trei zile si deodată ma trezesc ca ma ia in brate. Repet NU INTELEG ce gândește.