| Iana_5657 a întrebat:

Eu il iubesc, el pe mine nu. El stie ca il iubesc enorm de mult, dar e indiferent.Am 14 ani si el 16.Multe fete il plac dar el nu le trage atentia la niciuna, nici chiar mie sad;(Si ma doare foarte mult.Trei luni am fost prieteni dar dupa ce i-am spus ca il plac deja nu mai vorbeste cu mine nu rs la mesaje.Si eu sint disperata pentru ca il iubesc. Ce sa fac happy sad sad

4 răspunsuri:
| Andreeeeea_4279 a răspuns:

Daca nu te place, nu mai insista. poate peste ceva timp, se va intoarce el la tine :*. Bft!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Eu cred ca ar fi fost mai bine sa nu ii spui inainte sa il cunosti foarte bine. Probabil pentru el este incomod sa stie ca o multime de fete il plac si toate ar vrea sa fie cu el pentru ca poate se simte presat. Cred ca ar trebui sa il lasi in pace pentru o vreme sa uite ca il iubesti si cand va fi momentul potrivit vei intra la loc in vorba cu el. Stiu ca sunt sfaturi dure, dar cred ca este cel mai bine. Dar nu dispera! kiss O sa reusesti sa il uiti daca te ocupi cu altceva si daca nu, tu stii mai bine. Totusi nu te da batuta! Si e bine ca tu incerci sa dai de el. Cine stie? Poate tu vei reusi sa ii intri in suflet ca fata, nu ca prietena. Viitorul ne rezerva multe. Pupici :*. Sper sa iti fie de folos.

| Iana_5657 explică:

Ms mult.

| sincron44 a răspuns:

Ok. Bun.
Atunci esti la fel ca celalalte, si asta nu ii place.
Nu ii mai da importanta, chiar daca adevarul e altul.
S-ar putea sa mearga...
Succes!