anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu imi doresc ca devin actor dar intrebarea e daca merita. Adica stiu ca e greu si imi e frica sa nu pierd ceva ( ani din viata ) pentru ca nu am chef sa imi pierd 5 6 ani cu facultatea si dupa sa nu fac nimic etc etc. Merita?
Funda?

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Acest risc exista mereu, indiferent de facultatea absolvita: daca esti bun poti gasi loc de munca, daca nu, nu.

| asdfcffcvgvv123 a răspuns:

Am mers la un curs de actorie si profesorul care fusese actor ne.a explicat ca el a renuntat pentru ca era o meserie solicitanta si nu se descurca financiar, dar ne, a mai spus ca e si frumosa. Acum depinde de tine daca vrei sa fii un actor fericita fara bani:happy sau un o de succes in afaceri. Glumesc evident ASCULATA, TI INIMA!

| AndradaE a răspuns:

Sincer, nu de profesie. Un "actor" ce primeste un rol si e bine platit e ceea ce vedem in filme si de multe ori nici nu s-a chinuit cu facultatea. Sa faci facultate si sa joci la Teatrul National inseamna un salariu de maxim 15 milioane. Poate e frumos daca te pasioneaza, dar daca iti place sa traiesti in lux alege altceva si poti merge la casting-uri. happy