| Emirstaf a întrebat:

Eu imi mai dau seama uneori ca sunt inchisa aici si imi amintesc ca sunt libera si ca nu vreau sa fiu inchisa aici si ma raportez la ceilalti ca la mine. Ei de ce nu fac asa, nu isi dau seama ca nu sunt cei din oglinda?

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna din nou.laughing Probabil nu fiecare dintre noi are puterea asta de introspectie de care zici tu. Disocierea, iarasi, nu e comuna.Ai mers la vreun psiholog pana acum? Rolul lor e sa te asculte fara sa te judece si sa te ajute sa-ti clarifici gandurile, plus sursa lor.

| NumănumescBrBr a răspuns:

Înțelege că fiecare persoană este unică și are propria lor experiență a lumii. Ce simțiți și experimentezi poate fi diferit de ceea ce simte sau experimentează cineva altcineva.

Oamenii care nu își dau seama că nu sunt cei din oglindă pot fi afectați de o varietate de factori, inclusiv tulburări de personalitate, tulburări ale realității sau alte afecțiuni medicale.

E dificil să îți dei seama că nu ești cine crezi că ești sau că nu trăiesti într-o realitate veridică.

Recomand să cauți ajutor dacă simți nevoia și evident dacă îți permiți (deși n-ar trebui să fie o problemă) un terapeut sau consilier.