E posibil, dar foarte improbabil. Nu-i trebuie vreun motiv exceptional sa intrebe cum te cheama, probabil era doar o curiozitate fara mari semnificatii.
Si eu am patit la fel :-))... dar stia cum ma cheama...in fine colegul ala iti zicea uite e la bufet sau etc. pentru ca de obicei le place sa faca misto de unii altii ...mai ales cand e vorba de o relatie chipurile, si o prietena a patit la fel, dar oamenii intreaba cum il cheama pe ala care il place din curiozitate... oricum ai putea sa afly de la fetele din clasa mai barfitoare(vorbarete) daca e interesat de tine... daca afly ca nu atunci iti zic sa ii zici ca nici tu nu esti dar il privesti de la distanta(eu ieseam de la ore ca sa. l vad :-)) ) eu zic ca mai frumos e sa visezi
Ei, dragoste la prima vedere, la nebunie-tinerete!
La varsta ta (si nu numai) iti place de un baiat si te-ndragostesti de el. Dar acesta NU este dragoste!
Dragostea NU e unilaterala! Este din partea ambilor! Daca el se comporta asa nepasator de tine, inseamna ca nu-l interesezi, inca nu-i copt pentru dragoste! Poate peste cativa ani...
Pai incearca prin aiai 2 prieteni sa afli mai multe despre el si pe cine place el...si cred ca te place deoarece a intrebat... vb. cu el esit cu bicicletele, rolele sau in oras la o inghetata... fa cv.nu sta asa ca este najpa sa perzi pe cineva daca tii la el sau daca chiar il iubesti sa il perzi ma refer la chestia sa il vezi cu altele si de u sa nu il mai intereseza...succes.stiu cum este am trecut prin asta.
Prea mari sperante nu iti face... sicer. daar.nu uita ca nimic nu e imposibil dac ti chiar asa de tare sa fi cu el poate o sa reusesti dac k atat o sa ramai poate va incerca sa optina cv de la u si dac nu nu te va baga in seama mai tarziu... tio spun din propria experienta
Ceau. Ceea ce simti tu se numeste pasiune. Eu cred ca ar fi bine sa il uiti, uita-te in jurul tau si vei vedea ca sunt baieti de treaba care vor sa fie cu tine. El nu vrea nimic cu tine, faptul ca a intrebat cum te cheama este ceva normal. Nu trebuie sa te legi de aceste lucruri marunte. Nu are rost sa te gandesti la el, daca el nu se gandeste la tine. Ai grija de tine. Bye.
E prost crescut si se da in stamba fata de prietenii lui. daca era serios si sensibil stiind ca il placi te contacta frumos si elegant. daca face misto de toti nu e smecher e prost crescut.acestia se maturizeaza greu de tot. ajung niste maturi ridicoli pe care nu-i ia nimeni in serios. daca poti ajutal. dai sa citeasca acest raspuns.cunosc multi ca el.
De unde stie ca il placi? sper ca nu i-ai spus tu.infine. UITA-L! e un dobitoc smecher care crede ca toate fetele merita sa i se inchine.nu merita sa te gandesti la el.probabil da semne ca te-ar place ca mai apoi sa isi bata joc de tine. sunt sigura ca mai sunt si alti baieti langa tine.trebuie doar sa ii descoperi. mult succes! pooop:*
Imi pare rau sa iti spun dar un baiat care se comporta asa nu cred ca te place...si nu cred ca il iubesti cu adevarat... poate chiar vroia sa stie cum te cheama...iti dau un sfat incearca sa nu TE MAI GANDESTI LA EL...
Scumpa mea acest baiat este tipul de baiat smecher si care se considera un don juan de neatins...insa u consider ca esti fata desteapta si nu vei ajunge doar un nume in plus in variata lui lista... el a fost interesat gandindu-se ca vei fi o potentiala"prada". asa fac majoritatea... cel mai bine e sa il lasi balta sa nu te mai gandesti la el pentru ca se pare ca prietenii lui"cei mai buni"sunt in complicitate cu el ...doar sunt din acelasi aluat de asta sunt prieteni...si ar fi bine sa cauti un baiat linistit sau mai bine s anul cauti sa lasi sa vina el la tine sau ei:*mult succes si nu uita nu te lasa pacalita:*