anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu iubesc o fata ea zice ca ma iubeste dar cand ii cumpar ceva imi tot zice sa-mi dea bani inapoi de ce nu inteleg? in rest se comporta normal ne sarutam merg pe la ea si ea pe la mine va rog sa nu lasati comenturi urate doar raspundeti la intrebare cel care are drepta ii dau funda si intrebarea e credeti ca ma inseala? eu cred ca nu dar tot evita sa o aduc cu masina acasa de la liceu am nev de aju

Răspuns Câştigător
| Luiza_Dragan_1998 a răspuns:

Une.i fete ai place sa ai cumperi cate ceva dar poate nu se simte bine sa iti cheltuiasca banii tai.Iar cand vrei sa o iei de la liceu, nu o lua din fata liceului ia.o de undeva un pic mai departe de liceu, pentru ca uni colegi pot comenta... sper sa.ti fi fost de folos.Bafta

4 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Salut prietene Scuza ma tu ai permis?
Hmm la felul cum scrii si cat de confuz esti acum inteleg de ce soferii Romani sunt atit de nervosi la volan. Pai ne intrebi pe noi daca prietena ta te inseala? Pai de unde sa stim noi? Ce suntem noi rude cu mama omida?laughing De Ce vrea sa ti inapoieze banii pe lucrurile care i le cumperi? pai simplu fata Nu Vrea sa se simta intretinuta Pai ce este Cumva orfana? Deci este o fata cu un caracter extrem de puternic care nu accepta simplitati de genul acesta. iar faptul ca nu vrea sa o duci cu masina acasa Este cam din acelasi motiv! Tine la imaginea ei si nu vrea sa fie vazuta intr o masina..Doar stii si tu cat de Barfitoare este lumea.Nu Vrea sa i se auda vorbe.Sa si faca familia de ras. ok? Ai inteles?
Hai si daca o iubesti nu te mai indoi ca te ar insela. si ce daca te ar insela? Are cumva vreo oblgatie fata de tine sa stea lipit de tine? O ai cumva cu acte?laughing)Fata i libera poate face ceva. ok? ofera i libertate n o tine din scurt!

| BiuL a răspuns:

II e teama sa nu o consideri materialista, voi baietii ati cam exegerat cu chestia asta "toate fetele is materialiste, vai cat urati materialistele bla bla" si de aceea se comporta asta. Sincer si eu cand merg la un suc cu un baiat ma ofer sa-mi platesc numai sa nu creada ca am iesit cu el din interes, ci pentru ca mi se pare ok. Spune-i ca tu ii cumperi lucrurile acelea pentru ca tu tii la ea si ca vreai sa aiba tot ce isi doreste si sa nu iti dea banii, ca se poate revansa alta data.
Chestia cu masina, nu cred ca trebuie sa te faca sa crezi ca te inseala. Adica doar nu sta cu amantul acasa. Eu cred ca se teme de parintiwinking

| ionutcelmare123 a răspuns:

Va rog ajt

| ionutcelmare123 a răspuns:

Bilu sa stii ca parinti ei ma stiu sunt prieten bun cu maicasa si cu taicasu plus eu vreau so cer in casatorie peste 2 luni