| goguta a întrebat:

Eu iubesc un baiat foarte mult si m-a placut dar vreau sa ma mai placa ce sa fac este asa dragut!?!?

4 răspunsuri:
| Diana48 a răspuns:

Fa-te observata.Cand il vezi incearca sa gasesti un subiect comun de discutie.Aranjeaza-te.

| Diana48 a răspuns:

Fa-te observata.Cand il vezi trecand pe langa tine gaseste un subiect comun de discutie.Aranjeaza-te.

| LolaLollita a răspuns:

Tind sa cred ca te atrage doar aspectul lui fizic, caracterizandu-l ca fiind "asa dragut".

| Denisaaa15 a răspuns:

Pai vorbeste cu el pe mess daca ai id lui sau fa rost de la cineva de numarul lui de telefon si suna-l si intreaba-l, dar desigur trebuie sa fii curajoasa nu timida SAU daca spui ca te-a placut in trecut atunci e foarte simplu sa il faci sa te placa iar gandeste-te bine cum erai atunci cand te-a placut el de exemplu daca inainte vorbeai si stateai mai mult cu el iar acum nu poti, stai mult cu el si va merge SAU vorbeste cu el trage-l intr-o parte ca sa il intrebi daca te mai place sau uita-te la el in ore(e valabil doar daca esti in aceeasi clasa cu el) si aranjeaza-te frumos si du-te sa vorbesti cu el.Crede-ma va merge si mie mi s-a intamplat de doua ori si a mers.MULTA BAFTA!