| DemonvsAngel a întrebat:

Eu m-am apucat din nou de compus poezii si as vrea sa vad ce credeti,dar mai mult as vrea sa fie un cantec,iar asta ar fi posibil,dar daca mi-ati da o idee care strofa sa fie refren sau daca sa compun cantece sau poezii Acum scriu povestea unei despartiri Astern pe foaie lacrimi,certuri si-amintiri Ma gandesc intr-una ca te voi uita Mi-am promis mereu ca ma voi schimba Mi-am dorit sa intotdeauna sa fiu altcineva! Acum cand scriu pe foaie ce gandesc Ma uit in trecut si-mi reamintesc Si acele momente in mine traiesc Cum imi sopteai un simplu,, Te iubesc!" Numai prin aceste lucruri evadez Si cu capul in nori stau si visez! Nu inteleg de ce nu te voi uita, Dar nici zambetul si privirea ta Sentimentele pentru tine le voi ignora! Din trecut incerc a evada, Dar tot incerc sa zambesc Si prin mine pe tine te regasesc! Iubirea pentru tine nu va disparea, Dar in suflet ramane va dainui durerea! Mi-ai inlantuit inima cu sarutul uitarii M-ai adus in pragul disperarii, Dar eu iti daruiesc sarutul razabunarii! Inca mai am in minte privirea ta de gheata Acei ochi duri, dar si blanzi fara de viata!

5 răspunsuri:
| Andrei4003 a răspuns:

Super esti o poeta minunata nu ar trebui sa te opresti si sincer este super bravo laughing)))) asta ar trebui sa fie refrenul : Numai prin aceste lucruri evadez Si cu capul in nori stau si visez! Nu inteleg de ce nu te voi uita, Dar nici zambetul si privirea ta Sentimentele pentru tine le voi ignora! Din trecut incerc a evada, Dar tot incerc sa zambesc Si prin mine pe tine te regasesc! Iubirea pentru tine nu va disparea, Dar in suflet ramane va dainui durerea!

| Andrei4003 a răspuns:

Nu mai chiar nu e penibil e super pe bune

| Daniiiiiii a răspuns:

E superb. Compune tu refrenul. Si eu fac poezii. blushing Daca te intereseaza peste 2-3 ani o colaborare smug Spargem topurile smug

| DemonvsAngel explică (pentru Daniiiiiii):

Da id-il tau AL meu e Aexvsgaby