Asta e numele tau, ori supranumele?
Il ai martor pe prietenul tau, roaga-l sa-ti confirme alibiul, cumpara-i flori etc.
Nu stiu de ce iti raspund, pentru ca nu sunt sigura ca am inteles care e durerea ta
Buna
eu sunt filozoful demolatoruldeP! zd3 si azi sunt psihiatrul tau pentru o jumatate de sambure de pruna
Pot sa imi dau seama din ce ai scris ca te-ai certat cu iubita ta dar nu e problema pentru ca eu sunt aici.
In primul rand cumpara-i un trandafir si o cutie de ciocolata milka cu gust de lacrimi ale copiilor din Africa i-ar apoi cumperi o balalaica de la pet shop te duci la ea acasa te arunci in piscina si cu subufarul intre sani incepi sa ii canti Steaua sus rasare
In acel moment ea nestiind ce se intampla si panicata sigur o sa sune la hinghieri dar sa nu-ti faci griji pentru ca in acel moment eu am sa intru la ea in telefon cu o aplicatie luata de la un copil de 7 (el mi-a spus ca e Drugdealer dar eu cred despre el ca este magician deoarece l-am vazut cand avea in mana o bagheta magica din titan care stralucea cu abtipilduri si banane colorate in mov)si am sa ii redirectionez numarul catre numarul strabunici lili care are 95 de ani locuieste in Madagascar si vorbeste malgaşă asa ca sunt sigur ca prietena ta nu are cum sa vorbeasca malgaşă doar daca nu s-a intalnit in vise cu leul care are gheare de pantera si fata de marsupiu.