Nu-i baga in seamaaa! Daca vor vedea ca nu te influenteaza in niciun fel felul cum ti se adreseaza se vor plictisii si te vor lasa in pace. Deci ignora-i! Mai sunt si unii nesimtiti care zic chestii despre fata ca sa le enerveaze, pur si simplu le place sa le vada ofticate bag eu de seama mai exista posibilitatea ca acei baieti sa fie indragostiti de tine si in acest mod sa-si arate simpatia fata de tine mai sunt si astfel de feluri de baieti care au imrepsia ca daca enerveaza fetele, si le fac in toate felurile si le tachineaza ele se vor indragostii de ei, cam ciudat... dar in fine, cum zic eu uneori, minte de baieti ce sa le ceri?. Mult succes!:*:*
Poate ca nu ai fost destul de indiferenta.De obicei cei care fac misto se plictisesc sa faca daca tu n-ai nicio reactie,pentru ca nu mai are niciun haz sa faci misto de cineva care nu pare afectat. Daca ai vazut ca nu merge atunci ai putea evident sa vorbesti cu diriginta si sa le spui si parintilor de aceasta problema, ca sa vorbiti impreuna cu acei baieti sa te lase in pace. Daca totusi te enerveaza asa de tare, poti oricand sa te muti la alta scoala sau macar la alta clasa.Gandeste-te ca nu exista sa te placa toata lumea si ca mereu vor fi unii sau unele care vor avea ceva de comentat. Poate daca te muti vei nimeri intr-o clasa in care sunt mai multi care or sa aiba de comentat, asa ca gandeste-te bine inainte sa faci acest pas, caci nu ai de unde sa stii in ce colectiv nimeresti.
Fi atenta... am avut exact aceeasi problema...am incercat si eu ii ignor am vazut ca nu se opresc am incetat sa ii ignor si am inceput iar fiu deprimata, dupa care am spus STOP si mi-am pus in minte sa ii ignor si i-am ignorat pana au incetat-------------o fac ca nu au ce face sau sa se dea smecheri sa iasa in evidenta, ignorai pentru ca daca ei o sa vada ca nu ii bagi in seama si nu iti pasa ce spun despre tine o sa te lase in pace. fundita?
Nu le da atentie! in primul rand cine sunt iei sa vorbeaska urat ca tine si sa te jigneaska spune-le sa se uie la iei si apoi sa vb depre tine si nu ii baga in seama pentru ca la un moment dat o sa se intoarka roata. funda?