anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu ma inteleg ok cu mai multe fete, sunt apropiat, imi place sa le ascult, incerc sa le inteleg, etc.
Ei... unii prieteni mi-au spus ca sunt gay. Voi ce credetilaughing? Sunteti de parere ca ar trebui sa incetez sa ma apropii de fete daca nu doresc o relatie mai mult decat prietenie?
Desigur ca eu nu cred asta si fac o diferentiere intre fetele cu care as dori o relatie sau vreau doar prietenie.
Mentionez ca sunt un baiat destul de naiv si cu toate ca sustin ca nu e bine sa ma iau dupa parerea lumii... aceste lucruri raman undeva in subconstient si ma gandesc la ele.

Răspuns Câştigător
| deeaxoxo a răspuns:

Stai linistit, daca stai cu fetele asta nu inseamna ca esti gay happy. Dar totusi incearca sa mai stai si cu baietii, nu non-stop cu fetele, ca sa nu mai spuna ca esti pe inversbatting eyelashes.

| fleetFoxes a răspuns (pentru deeaxoxo):

Cui ii pasa daca lumea te crede gay sau nu? (btw gay e folosit si pentru femei).
Nu oamenii din jurul tau trebuie sa iti decida tie orientarea sexuala ci tu. In caz ca te simti atras de persoanele de acelasi sex cu tine, nu vad nicio problema in asta.
Stiu ca nu despre asta era vorba in intrebare, dar afirmatia din final mi se pare deplasata. Adica, nu mai stau cu oamenii cu care imi face placere pentru sexul lor sau/si ce vor crede alte persoane?
Asta e gandirea 100% romaneasca. Sper ca observati cat de inchisi suntem la minte si intelegeti ca e mai mult decat normal sa fii gay/bi.

9 răspunsuri:
| Graphee a răspuns:

Buna Robert.
Nu trebuie sa iti asculti asa mult prietenii.
Si nu trebuie sa fi "naiv".
Si gay, e ala care se da la baieti. Nu la fete.
Continua sa vorbesti cu fetele, lor le place sa aiba un baiat cu care pot sa vorbeasca tot felul de lucruri.

Bafta!
Si o zi buna...

| Myuu a răspuns:

Nu esti gay. Daca iti place sa asculti oameni (fete sau baieti) si sa le dai sfaturi, iar ei se simt mai linistiti cant iti spun tie problemele nu inseamna ca esti gay.

| ErickEmil a răspuns:

Ba frate de la barbat la barbat, stai cat vrei cu fetele, si daca mai iti spune candva ca esti "GAY" atunci spune-le "de unde stiti voi m-ati vazut in actiune" deci raspunsul meu e sa inceri sa ai o relati u una din fetele alea pentru a nu folosii exprestiile date de mine "OHOI TOI GUTA BOI LOO 2"

| Nothing_9619 a răspuns:

Robert, fiindca tu te intelegi foarte bine cu fetele,celorlalti baieti le e ciuda,pentru ca tu detii o relatie foarte frumoasa cu persoanele de sex feminin. GAY,inseamna de a fi baiat si de ati place de o persoana cu sex masculin. In concluzie nu esti GAY, este doar aceasta pica pe care baietii ti-o port. Trateaza-i cu nepasare si ai sa vezi ca o sa-ti ceara sfaturi in privinta fetelor, iar tu continua sa fi la fel cu fetele.
Goodbye!

| Amalia_9736 a răspuns:

Parerea mea este ca e foarte bine ca te poti apropia de unele fete si le poti intelege.nu multi baieti pot face astawinking.eu nu cred ca ar trebui sa nu te mai apropii de fete.nu lua mereu in serios ceea ce spune lumea pentru ca foarte multi sunt rautaciosi.sincer eu m-as bucura sa am un prieten ca tinewinking.

| Chockoboyy a răspuns:

Merci mult tuturor. Chiar mi-ati imbunatatit ziua de astazi >big grin

| ema_3192 a răspuns:

Fa ceea ce vrei tu, nu i asculta pe ceilalti. Daca vrei sa stai cu fete, stai. Si partea cu a fi gay...doar tu iti poti da singur seama...

| Veltorb666 a răspuns:

Nu te lua după toți proști și continuă să stai cu cine vrei și chiar dacă ai fi gey nu ar fi o problemă și eu sunt bisexual și nu consider că sunt anormal.