Uite sonia acasa and nu te baga nimeni in seama spune ceva!(de exemplu:hei! ce mai faceti familie?, buna! va rog mai vorbiti si cu mine!)
ceva de genul asta! sa nu para ca esti timida! daca nu vorbesc cu tine inseamna ca tu nu te prea bagi in seama! vorbeste cu ei! spune-le ce te doare! si de ce! asta e cel mai important! iar la scoala fa la fel! le spui fetelor din clasa sa te lase sa stai cu ele! sau daca nu fa-ti alti prieteni din alte clase nu neaparat de varsta ta!:*
Poate incerci sa le explici ca nu erai in apele tale, sa le recunosti ca ai fost cam prostuta sau ceva de genul. Sigur ajuta!
Fii sociabila si incearca sa gasesti lucruri in comun si subiecte cu care sa discuti cu colegii tai.
Incearca sa bagi tu lumea in seama, cred ca esti cam timida, inchisa, vii mai sociabila, rade, comunica. Succes!
Poi..La scoala incearca sa te bagi in seama cu niste fete..Care sunt ca tine..Se comporta ca tine..etc.Si acasa. vorbeste cu mama ta..Pt ca nu este normal sa nu te bage in seama
Da nu e normal sa ma injure si sa zica tot felul de porcari.
Ai parat? Da nu o sa mai fii bine vazuta
Eu zic ca in probleme de genu' asta tu gresesti, probabil stai prea "inchisa" in tine. Incearca sa intrii in vorba cu colegii. Si mai intreab-o si tu din cand in cand pe mama ta ce face, cum ii merge nu stiu exact ce sa zic.