| anyame1 a întrebat:

Eu ma tot intreb de ceva vreme un lucru laughing. Si as dori sa imi raspundeti big grin.Am 13 ani si 63 kg, sunt grasa [cel putin asa ma cred, dar unii prieteni imi zic ca arat bine :S], si vreau sa slabesc, stiu ca sunt mica dar ma simt prost fiindca toate colegele mele sunt slabe siii cred ca unii dintre voi stiu cum ma simt straight face. As dori daca se poate un sfat sau o dieta pe care sa o pot tine, care sa nu ma solicite mult, mai ales fiindca merg la scoala si fac orele dupa-amiaza. Multumesc. fundita:X

6 răspunsuri:
| Mariaa20 a răspuns:

Mananca salata.incearca sa eviti fastfudurile si fa sala.sau daca nu exerciti. app nu manca noaptea:*

| remusbb a răspuns:

Daca tu esti cea din poza eu zic ca esti normala (parerea mea)

| ιυвιтα a răspuns:

Buna!
Eu am avut si inca am aceasta problema, dar in noiembrie am reusit sa slabesc 3 kg dar acum cu sarbatorile le-am pus din nou.
Si am decis sa fac sport si sa tin o dieta ce consta in:lactate, fructe si legume multe, ceaiuri si cu anumite alimente interzise cum ar fitongueizza, Coca Cola(sau alte sucuri)recomandabil este sa bei apa! fara ciocolata sau alte dulciuri, fara prea multe prajeli si grasimi. Daca tii dieta sa stii ca nu slabesti sau daca slabesti nu vor fi rezultatele asteptate deci trebuie sa faci miscare.Ar fi bine sa faci 100 sarituri de coarda pe zi, 20 de abdomene si 5 minute de alergare, pana la magazin sau unde vrei tu!
Trebuie sa stii ca nu trebuie sa te infometezi, mananci cat iti trebuie dar mancare sanatoasa!
Si eu sunt la scoala, fac ore dupa-amiaza si am tinut si tin dieta aceasta si la mine au dat rezultate doar ca acum cu sarbatorile, e cam greu sa te abtiilaughing
Si nu iti fa griji daca nu slabesti deoarece acum esti in crestere, vei avea timp sa slabesti.
Sper ca te-am ajutat!big grin
funda?

| anyame1 explică:

Multumesc la toti. si RemY da.,. eu sunt aia din poza. da... sincer oricum sunt mai grasa decat toate colegele mele.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa mananci multe salate, fructe dar dulciuri mai deloc este cam mult 63 de kg dar eu cred ca o sa slabesti daca tii dietabig grinbig grinbig grinbig grin