Nu e bine. In timpul somnului fiecare parte a corpului trebuie sa fie relaxata. De aceea se recomanda pijamale largi, fara lenjerie intima.
In plus purtatul in exces al sutienului duce la efectul descris mai sus de psiholoaga: muschii care sustin sanii namifiind utilizati se atrofiaza si in timp te vei alege cu o pereche de bretele.
Offfffffffffffff...am si eu un specimen de fata in casa care nu vrea sa-si dea sutienul jos de pe ea, decat atunci cand face baie, nu gasesc nicio cale de a o convinge si stii de cat timp...de 8 ani.
Ai primit raspunsuri foarte bune, deci la liber, dar daca nu poti atunci macar noaptea nu-ti chinui corpul inutil...sutienul nu-ti formeaza sanii ci ii face lenesi.
"claudiarebeca" cati ani are in mintea ta o baba? Crezi ca la varsta cat iti imaginezi tu ca are o baba, vei avea sanii ca si acum? De orice scapi in viata, exceptand o boala grea, dar de batranete niciodata.
Nu e bine. In timp, obisnuiti sa fie sustinuti de sutien, muschii sanilor se lasa. Daca ai sanii mari, poarta un sutien cu intarituri numai pe timpul zilei, cat iesi la scoala, job etc. Daca ai sani mici/medii, opteaza pentru o bustiera elastica sau nimic. Si evita sa porti mai mult decat e necesar. Lasa-ti pielea sa respire.
Dar nu te deranjeaza? faci baie cu el?ar fi cazu'sa il mai dai jos din cand in cand!
Daca tu te simti bine nu vad care e problema... important e sa iti faci igiena corporala si sa folosesti lenjerie intima curata restul daca tu asa simti ca e bine, nu e nimic ...si eu port sutien mai tot timpul... insa noaptea mi-e incomod... nu as putea sa dorm cu sutienul...
Nu.ai sa ajungi la 30-35 ani sa nu mai poti sa porti nici o bluza mai stransa sau cu decolteu pentru ca o sa ti se lase sanii ca la 90 ani de ce se intampla asta a fost explicat.muschii se vor obisnui sustinuti de sutien.si ei nu vor mai lucra deloc.si se vor lasa... cel putin daca ai sani mici incearca sa porti cat mai putin sutienu.de ex iarna cand ai bluza mai larga pe tine si ai si o camasa de corp ceva pe dedesubt...nu mai purta deloc.incearca sa eviti cat mai mult sutienul.nu face bine.
Inceraca sa nul mai porti noatea nu-i bine noaptea trebuie sa ti se relaxeze toti muschii
Nu e bine sa dormi cu el, si nu e bine nici sa-l porti prea des.
Muschiul sanilor trebuie lasat liber sa lucreze la sustinerea acestuia. Daca sanul este permanent tinut in sutien, acesti muschi nu mai lucreaza si sanii se lasa cu mult inainte de vreme.
De fapt, ar fi bine sa nu mai porti deloc... eu am purtat multi ani si sa stii ca treptat muschii sanilor slabesc si la 30 de ani o sa ai sani de baba. mai bine renunta cat mai ai timp eu am renuntat de ceva timp si acum am simt super ok
Te sfatuiesc sa porti bustiere is comode ...si nu iti ridica sanii...astfel ei vor ramane rotunzi si frumosi
Dar tu te simti comod cu sutienul pe tine? mi se pare o chestie de incomizitate dar daca tu te simti bine nu are nimic poti dormi
Sfatul tuturor este sa il dai jos noaptea... asculta ce zic femeile de sus eu zic numai ce am auzit
Nu este bine ma-i ntarziu o sa iti para rau si in primul rand daca' nu ma-i dormi k sutienul pe tine esti mai relaxata
Acum iti zic ceva in legatura cu baietii.deci de fiecare data cand am avut prieten nu m-au lasat sa port sutien)au spus ca le place mai mult fara in orice caz nu e bine deloc.incearca sa te dezobisnuiesti parerea mea:*
Incearca macar noaptea sa-i lasi "liberi", oricum in timp din cauza sutienului muschii isi pierd elasticitatea ...asa ca macar noaptea ofera-le libertate