Fiecare isi exprima frustrarile privind sexul opus cam in aceeasi maniera, prin generalizare fara sens, nimic nou aici.
Pentru că și fetele se plâng,la rândul lor că băieții sunt la fel.
Glumesc Generalizările de acest fel se aplica la ambele sexe și sunt făcute din lipsa de experiență, frustrare,lipsa de educație.
Am auzit și eu,la rândul meu,atât femei, cat și bărbați care se plâng pe aceasta temă. Deci nu se aplica doar la bărbați.
Mai mult de atât, nu poți băga toți bărbații într-o singură oală, totul depinde și de cum e el ca persoana.E mai golanaș? Fii sigură că o să te insele.E de bani gata? Riști sa fii înlocuită, că își permite.
Însă sunt și băieți modești care urmăresc ceea ce spui tu cu o mențiune.
Daca fata respectiva are aceste calități dar nu e versatila și nu se mulează după nevoile lui, clar o să caute în altă parte ce nu ii oferă ea.Mai e de menționat și că,deși poate avea toate calitățile,dar e isterică,geloasa și așa mai departe,pur și simplu te va înșela pentru că nu suporta dramele de acasă.
In aceste două cazuri, soluția este comunicarea, doar că nu mulți își asumă povara de a suferi și preferă să meargă în altă parte, amagindu-se cumva.
Asta cu bătaia de joc e subiectivă. Depinde și de fată cat de experimentata este, cat de coapta este la minte și cât de inteligenta e.Adica daca te lași călcată de oricine, evident că se găsesc și profitori.
Așa că daca vrei o relație cu băieți ok, trebuie sa filtrezi posibilii parteneri și să rămâi cu aia buni.
Sau mai sunt cazuri in care speri că poți aduce la brazda pe cineva.Nu,nu poți aduce pe nimeni pe brazda, mai ales daca omul respectiv nu vrea.
Cu cât îi impui sa se schimbe, cu atât va face contrariul.Asta se aplica in gelozie și posesivitate și în alte cazuri.
Singura soluție e sa fii tu atenta la cei cu care vrei sa îți faci relație și asta e.
Cum zicea cineva odată "nimeni nu-i perfect, toți avem cate un defect" așa ca ia-ți băiatul cu cele mai puține defecte și asta e.
E greu de spus ca majoritatea +1/-1 se comporta ca atare, da sunt anumite tendinte.Ce zici tu este legat de faptul ca baiatul aspira spre a avea o relatie de succes cu o fata minunata insa el tot in mocirla vrea sa stea. E o complacere a starii rele, de complacere in stare pacatoasa sau ma rog cum vrei sa ii spui care i-a intrat in suflet si da nu se mai poate desprinde. Oare o fata cumine poate si vrea sa faca (asta), (asta) si (asta) asa cum ar face o fata experimentata? Nu! Sau cel putin va fi o bataie de cap si iata dorintele tale ca baiat cu privire la o fata sunt mai puternice decat insa fata in complexitatea ei, alege sa o respinga in cel mai urat mod posibil decat sa se complice desi stie ca l ar putea ajuta si ar fi minunat.Ca sa te calmeze, caut de mult genul asta de fata de il descrii, problema e ca si fata si baiatul sa se accepte si sa vrea sa creeze impreuna o lumea doar a lor.Sunt multi factori... si sincer de cate ori nu am intanit o fata asa faina cum zici(cam una pe an am onoarea de a cunoaste, sunt super rare) si lea am pierdut pe toate, ia explica mi tu altceva e ce o fata dupa ce vede ca e placuta de un baiat in loc nu sa se deschida dar sa faca un pas macar in a cunoste persoana cealalt alege sa fuga si fix in gura lupului(alege un baiat de care tot ea se plange) doar nu era oarba? Ia sa vedem cum explici tu asta.
In orice caz nu te lua dupa majoritate cauta cum caut si eu un partener de sex opus cu mintea normala, care nu sa mai complicat cu altcineva si care e dispus sa intre intr-o relatie la fel cum vrei si tu.
A si inca o remarca in online e fake cam orice atitudine, adevaratele intentii sa fac doar fizic, eu daca am de vorbit si cunoscut o fata, o fac doar fizic onlinul e doar pentru comert si automatizari de procese, nu are legatura cu partea de simtire
Eleeena întreabă: