| xFaith a întrebat:

Eu merg cu fratele meu la karate. acolo este un asistent (20) de`al lui sensei.

cand ma duc acolo el se cam uita la mine

si eu il cam plac.

faza e ca nu stiu cum sa vb cu el, vreau sa spun ca el este foarte ocupat cu acei copii iar la sfarsit cand se termina orele eu sunt cam grabita sa plec.

dati`mi si mie sfaturi, cum sa vb cu el.

sau cum trebuie sa ma comport in preajma lui

imi dati si mie niste sfaturi? va rog.

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Sall. Nu este nimic rau in faptul ca-ti place de Sensei. Dar, in Artele Martiale, de la cel mai mic grad, trebuie sa ai o atitudine de Sosin. Deci: Daca vei vrea sa iesi in evidenta, sau sa-l atragi, pregateste-te spiritual. Lupta la fiecare Kata, da din tine maximum, iar intregul va avea grija de tine. Daca vei face Kumite, gandeste-te ca este ultimul tau meci. Mediteaza. A, era sa uit: Vorbele trebuie sa fie ca si niste pietre pretioase. Spuse rar si pretioase. Oss!

3 răspunsuri:
| anonima55 a răspuns:

Incepe cu lucruri asa mai "banale", si nu mai fi asa grabita sa pleci la sfarsit. Intreaba-l cum se descurca fratele tau si mai povestiti, odata ce ai pus prima intrebare totul o sa vina de la sine si usor usor o sa va intelegeti mai binewinking... sper ca ti-am fost de ajutor:*winking

| Yoshi87 a răspuns:

Da
Spune-i ca il iubesti

| MaeRi a răspuns:

Aoleu ce dea spatiu,ai lasat intre porpoziti laughing,Eu zic ca este cam mare,poate nu se uita la tine ca tear place sau ceva de genu,poate asa ii priveste pe toti ceilalti nu doar pe tine,desi multi zic ca varsta nu conteaza, dar totusi nu ai putea sa vorbesti cu el si sa ii spui ca il placi, deoarece va incepe sa rada crezand ca glumesti sau ceva de genu.In preajma lui comportate asa cum te compori tu de obicei,SI ca sa vorbesti cu el mai multe fa-ti timp, dupa antrenament, sau in pauze daca aveti.