| adriana97_5200 a întrebat:

Eu merg la o scoala de pian acolo este un baiat de virsta mea clasa a 7-a. El e ff dragut chiar il plac, dar nu stiu daca el ma place. El permanent ma saluta chiar cand eu sunt okupata cu profa, el dintai spune buna ziu profei apoi imi zice mie noroc sau salut...Kinx profa nu-i el intodeauna vb cu mine cum la tine bla bla bla ce mai faci? Am vrut odata sa-i cer skypeul, eu nu las cere dar am avut un motiv: aveam un koncert si l-am rugat sa ma filmeze cum kint la pian cu camera mea si eu l-am filmat ...deci am vrut sai trimit filmuletul cum el kinta, pe net, i-am spus ca dupa koncert sa-mi dea skypeul dar dupa concert el a disparut. Iam aratat poza lui, prietenei mele si a spus ca chiar e simpatik si neam potrivi. ce sa cred odata m-am intilnit cu el in parca si el primul ma salutat dar nu putea sa ma apropii sau sa ma apropii fiindca el era cu prietenii lui erau cam vreo 10 si eu eram cu o prietena.hELp mE.

3 răspunsuri:
| LuciaDavis a răspuns:

E foarte posibil sa te placa. Nu oricine ar intra tot timpul in vorba cu tine fara motiv. Daca a disparut poate avea un motiv intemeiat. Si mi mi-ar fi rusine sa ma apropii daca as fi in locul tau. Poate reusesti sa vorbesti cu vreun prieten de-al lui si aflii daca te place.

| adriana97_5200 explică:

Nu stiu nici un prietten de lui si nu pot afla...;(

| Simyx a răspuns:

Pai se poate sa te placa. Poate a disparut ca sa pastreze el videoclipul cu tinewinking, SINCER as incerca ceva de genul abordare directa, dar nic eu nu sunt asa curajoasa...
Poti afla daca te place doar prin gesturile luihappy