| Vaculin_Andreea_1984 a întrebat:

Eu mergeam in parc cu fratele meu de odata fratele meu a observt vecina de la etajul 9 care murise.Cum va explicati asta?

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

E posibil sa fi vazut o persoana care semana extrem de mult cu persoana care murise, sa o fi confundat cu aceasta. Alta explicatie logica nu gasesc. Explicatia cea mai putin probabila ar fi faptul ca s-a petrecut un fenomen paranormal, insa tind sa cred ca nu e cazul, in special daca nu a vazut persoana respectiva de aproape si mai ales daca nu a vorbit cu ea, pentru a fi sigur ca este intr-adevar cine credea ca este.

3 răspunsuri:
| S1mplu a răspuns:

North are dreptate,multe persoane pot parea un pic la fel ca unele persoane pe care le cunoasteti,poate si-a imaginat mai mult,oricum,nu te speria, nu este nimic grav, fantomele chiar daca ar exista, nu ne pot face rau, din 2 motive.
1).Oamenii care mor nu devin"fantome" (chiar daca de cele mai multe ori,oamenii se sperie din cauza ca s-au uitat ei demult la nu stiu ce film cu fantome si acum cred ca exista cu adevarat),toate sunt doar iluzii,noi atunci cand muri,ne vom spala toate pacatele si fiecare va fi ales pentru a face un lucru,in a veghea pe cineva sau a avea grija de ceva important sau pur si simplu,am fi liberi sa facem ce dorim, totusi, fratele tau "in cazul" in care a fost chiar ea, atunci a fost doar de moment, atat. Spor.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Fratele tau are o imaginatie bogata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se mai intampla sa vad pe cineva si sa imi zic "ba, parca persoana asta murise", dar pe urma aflu ca e nu stiu ce sora/frate a persoanei despre care vorbeam eu.