Pai e ceva care se ia ca un microb ...mai ales intr-o lume plina de smecheri
Ai dreptate, exista multe riscuri iar unora chiar nu le sta bine insa fiecare face ce vrea cu viata lui. Daca acei oameni se simt mai speciali cu pierce nu ii putem impiedica noi.Pana la urma conteaza sa le placa lor, nu noua.Dar adevarul e ca e total aiurea, cel putin din punctul meu de vedere, acei cercei, ca tot cercei sunt doar ca sunt pusi in alte parti sunt aiurea. Exista un singur loc pentru ei si acela e urechea.Dar cum am mai spus fiecare e liber sa faca ce vrea si nu trebuie sa judecam dupa aparente.
Da,nici eu nu sunt de acord cu asta si nu doar ca este automutilare dar daca vrei sa dai la un liceu militar sau sa devii politist nu vei putea daca ai tatuaj sau piersinguri.Da, mie mi se pare o tampenie si asa se transmit multe boli.Eu nu sunt in general de acord cu piersingurile ...in limba mi se pare prostesc,cum poti sa gusti mancarea cu metalul ala pe limba,in spranceana e stupid,in nas arati ca un porc,in buza e infiorator,in buric nu ii vad rostul, risti sa se infecteye. Poate in urechi la fete un nmar mai mare de cercei, cu in fiecare urechi, cate 2, 3 sau 4 in fiecare ureche, cu asta as fi de acord dar in rest nu
Da,nici eu nu sunt de acord cu asta si nu doar ca este automutilare dar daca vrei sa dai la un liceu militar sau sa devii politist nu vei putea daca ai tatuaj sau piersinguri.Da, mie mi se pare o tampenie si asa se transmit multe boli.Eu nu sunt in general de acord cu piersingurile in limba mi se pare prostesc,cum poti sa gusti mancarea cu metalul ala pe limba,in spranceana e stupid,in nas arati ca un porc,in buza e infiorator,in buric nu ii vad rostul, risti sa se infecteye. Poate in urechi la fete un nmar mai mare de cercei, cu in fiecare urechi, cate 2, 3 sau 4 in fiecare ureche, cu asta as fi de acord dar in rest nu
Eu sunt perfect de acord, cui ii place sa isi faca si sa isi asume riscurile cui nu-i place sa nu isi faca simplu e o tara in care putem alege
Fiecare cu ce ii place . Nimeni nu te obliga sa iti pui. Asa cum tie iti place nu stiu... sa te imbraci `` piti `` sau mai stiu eu ce. Mie nu imi place. Nu toti avem aceleasi gusturi. Ce ar fi sa vedem pe toata lumea cu piercinguri. e cam aiurea. Asa cum e sa fim si toti `` piti ``.
iuliamo întreabă: