1) Nu are fata de cocalar
2) Nu cauta tu iubirea adevarata, v-a venii ea la tine!
3) Nu mai criticati pentru ca el a pus intrebarea, in sensul de a cere un sfat bun! Daca nu va convine intrebarea nu raspunde-ti!
4) Acest site este pentru a ajuta nu pentru a-ti bate joc!
Happy day!
Păi aş putea doar să ghicesc de ce te resping. Trebuie să ştiu cum te comporţi cu fetele ca să văd ce le face să nu te placă. Dacă vrei poţi să-mi trimiţi un mesaj cu id-ul tău şi aş putea încerca să-mi dau seama.
Xoxo.
Pai eu ma comport frumos cu ele nu zic rele lor nu le fac rele nimica
eu le fac sa le fie lor bine
si imi zic mie ca is prea urat si le fac de rusine pe strada
si ca nu merit o fata si nici o fata nu merta un baiat ca mine asa zic unele fete
Imi pari cunoscut...
sincer?
ai fata de cocalar fara suparare
poze gen: ochelari de soare in casa, atitudine de smecher
etc iti da chestia asta
poate ca nu esti frumos, poate esti enervant s-au batut in cap prost...iti miroase gura? ai dintii drepti si albi?
Nui vb de dinti si gura fi serios
sa stii ca nu pozele fac omul
nu-s eu prost, sau neserios eu le respect dar asta e ce sa fac
Imi pare rau pentru tine, dar ofera`ne mai multe detalii, o faza cum ai fost respins poate te putem ajuta.Sunt sigura ca o anume fata te place si tu stii dar poate tu te uiti unde nu trebuie.
Esti prea bun, prietene
Degeaba le iei tu cu frumoasul, daca ai suflet bun esti luat de prost.Nu e bine sa te faci pres in fata fetelor, ca asta vor de fapt:un catel de dresat nu un iubit
Nu zic sa le abordezi cocalaresti sau sa dai dovada de nesimtire, dar intr-o relatie aveti drepturi egale
Sfatul meu e sa nu iti mai pui inima pe tava in fata fiecarei fuste
Midnightsun,bine ca esti tu foarte frumos, baiatul a cerut un sfat, tu te crezi mare smecher, vai de tine ma... ps: on subject...cristy crede-ma pe cuvant v-or venii ele la tine, nu mai merge tu la ele!
Asta e si ideea frate... fetele din ziua de azi nu vor baieti linistiti la locul lor le plac aventurile periculoase. oferale ce vor.
Twister09 întreabă: