| LCD a întrebat:

Eu nu inteleg de ce unele persoane cand au o problema, in loc sa incerce sa o rezolve...sa-i gaseasca o solutie, macar sa incerce, nu fac nimic straight face
"lasa asa"
de ce?

11 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Pentru că ori nu întrezăresc solutia, ori lasă pe mâine ce pot face azi, sau de asemenea se pot gândi că timpul le rezolva pe toate. Definitiv.

daniela
| daniela a răspuns:

Din comoditate, lasitate sau esecuri trecute

mira
| mira a răspuns:

Exista temperamente, caractere si deprinderi diferite.

| Anecherry a răspuns:

Pentru ca asa sunt oamenii, pana nu ii doare nu actioneaza; e mai comod sa stai si sa astepti sa-ti vina din cer, decat sa te duci sa cauti, sa-ti bati capul, sa te gandesti si sa cauti solutii; pe unii ii mai auzeam spunand ca "asa e voia Domnului", si iarasi se complac in unele situatii.happy

| LuS[z] a răspuns:

Pentru ca e mult mai comod si nu mai sunt nevoiti sa isi bata capul.prefera sa lase totul in voia sortii

| remus a răspuns:

Foarte simplu, asteapta indicatii pretioase de la tov. secretar de partid, multi considera si in ziua de azi opinia tovului sfanta, daca gandesc cu propriu creier le este frica sa nu expodeze rolling on the floor

NicolaeComan
| NicolaeComan a răspuns:

Neglijenţa, indolenţa, lenea?

| AGGA a răspuns:

Am o colega de clasa care prezinta simptomele enumerate de tine si cand o intreb de ce nu isi rezolva problemele imi raspunde ceva de genu: Timpul le rezolva pe toatelaughing acum eu sper sa nu am molipsesc si eu cand vad ca tare bine i merege desi nu face nimic, toate s-au rezolvat pentru ea pana acum si eu cat m-am stresat si abia am reusit si uite ca ea i cu capu la lumina pentru ce? pentru ca nu a facut nimic, ce sa facem asa e viatahappy

| Clauditza a răspuns:

Lenestraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De lene
Gen je laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sunt puturoshy si nu's in stare sa rezolve

Întrebări similare