| Oana4340 a întrebat:

Eu nu ma mai chinui sa raspund la intrebari care sunt scrise asa:nu stiu ce arelaughingSau ca! Deci imi pierd timpul ca sa citesc o intrebare fara sens, ca oricum nu inteleg nimic din hieroglifele alea!

Voua va place sa cititi o intrebare care sa sune asa?

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Daca ar atasa si un link cu traducere la intrebare m-as da peste cap si tot as ajuta persoana respectiva.Asa fluier.Si cand fluier nu raspundlaughing

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

@ana1999
Dacă vor răspunsul, atunci măcar să ne arate puţin respect nouă, celor care vrem să îl ajutăm şi să scrie puţin mai descifrabil, să nu ne stricăm noi ochii cu scrisul său.
Oricum, mă cam descurc la astea, mai ales dacă văd disperarea din rândurile celui care scrie...

soothe
| soothe a răspuns:

Asa e lumea acum!
am fos surprins si eu, insa incerc sa ajut cum pot si cum ma duce mintea; nu pot educa pe toata lumea, dar macar ma straduiesc sa dau o mana de ajutor.

| gabryel a răspuns:

Nici eu nuprea mai am chef sa raspund la intrebari pentru ca eu le raspund altora dar mie nu imi raspunde nimeni, am ajuns sa cred ca daca te iei de o persoana anume nu te mai ajuta nimeni, deci...nu mai are nici un farmec TPU pentru mine.

| catthshshshs a răspuns:

Nu imi place ce citesc, dar totusi incerc sa raspund, atata timp cat imi sta in putinta.

| ana1999 a răspuns:

Da, pentru ca uni oameni chiar vor sa stie raspunsul nostru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu mai ai chef nu mai răspunde, nu te obliga nimeni sa răspunzi. Sigur îmi iau ceva stupid pe răspunsu asta.
Bafta.