Ti-as putea scrie un roman intreg despre asta "overlordspirit" si tot nu vei schimba nimic. Mai bine ia o carte si citeste, concentreaza-te mai mult la gramatica si incearca sa fi tu mai destept decat ceilalti. Concentreaza-te asupra viata ta si uite-te unde vei fi peste 10 ani. Acolo iti doresti sa fi? Ce eforturi faci pentru a ajunge pana acolo? Pe ceilalti, lasa-i asa ca nu vei reusi sa schimbi absolut nimic. Bafta in continuare!
Pt că asta este noua generaţie. Toţi sunt doar pe interes, toţi au o "mentalitate" de te ia durerea de cap, înjură, bea, fumează, se droghează, bârfesc, bagă strâmbe şi le plac acest "comportament" al lor.
Şi eu în clasă am astfel de persoane "inteligente" [ sunt clasa a 10-a]. Toţi sunt pe interes, bagă strâmbe şi etc...
Încerc să-i ignor, să nu mă cobor la nivelul lor. Vreau să am un viitor nu ca ei "doar distracţia contează" j
Nu ai ce să le faci. Nu îi poţi schimba. Încearcă să nu devii şi tu unu/una dintre aceste persoane .
Asta e si parerea mea.Nu ca injura, asta nu ma deranjeaza, dar nu stiu de capul lor! Sunt idioti si batuti in cap.Nu au pic d cultura muzicala, stiu numai de salam si guta si muzica "house" cum le place sa o numeasca dar de fapt e un pop de rahat.
Nu stiu, incearca sa ii ignori pe aia, eu sincer ma distrez pe seama lor la cat de prosti sunt.
Tinerii de azi se distreaza si isi traiesc viata unii invata altii nu, sunt si multi prosti, dar totusi traiesteti si tu viata bucarate de ea ai 16 ani niciodata nu o sa mai revii la varsta asta, e perioada adolescentei in care fiecare dintre noi oamenii in aceasta perioada a facut cele mai mari prostii dupa o cresti poate o sa mergi la facultate o sa te maturizezi si nu o sa iti mai arda de distractie.
Bună! Cred că ştii foarte bine cine are de câştigat şi cine pierde în treaba asta. Subiectul poate fi dezbătut pe larg, însă nu cred că e cazul în situatia de faţă. Stai liniştit, mai sunt alţii ca tine pe acest Pământ. (Pe bune, mai există.) De asemenea, şi eu am colegi tâmpi, cu toate că au intrat cu ditamai mediile, dar nu vreau să dezvolt subiectul... Ideea e că tu trebuie să îţi vezi de treaba ta şi să nu le dai importanţă proştilor.
Dacă tu nu mai găsești oameni inteligenți, asta nu înseamnă că ei nu mai există.
Încă nu ești destul de bun, să știi. Ai câteva probleme la gramatică pe care nu le pot trece cu vederea.
Schopenhauer avea o vorbă: „ne irosim trei sferturi din viață străduindu-ne să semănăm cu alții". Facem asta mereu, fără să conștientizăm. Iar asta este total greșit.
Dacă vezi că ceilalți nu se ridică la așteptările tale, nu are sens să mai pierzi timpul cu ei.
La cum ai scris întrebarea asta, nu cred că ești cu mult mai presus decât colegii tăi.
Nu ține numai de generație prostia.
Nu te mai plânge.Mai bine caută "oameni inteligenți", poate în felul ăsta înveți niște gramatică, dar mai ales faptul că dacă te plângi de restul, nu ești cu nimic mai bun.
Zi faină!
1.Ce ai scris mai sus nu are nicio logica.
2. Daca gandesti la fel cum scrii, ma cam indoiesc de cunostintele tale filosofice, spirituale si muzicale.
3.De ce trebuie sa-ti pese asa mult de ceilalti?
Cel mai bun sfat pe care ti l-as putea da este sa-ti vezi de treaba ta.
Ma faci sa rad. E evident de ce sistemul de invatamant e asa de prost.Ca sa te faca sclavul lor, sa iti creeze haos in viata, sa fii controlat prin cantitatile inutile, enorme si plictisitoare de informatii pe care esti obligat sa le retii, ca sa te poata controla.Si cel mai bine le iese prin faptul ca tin copiii in inchisorile alea numite scoli un sfert peste de zi.Aici ma refer strict la ziua.Ca medie anuala.Despre iarna nici n-ar trebui sa vorbim...
1. Poate acea fata are dreptate, poate ca in acel mall sunt multi baieti frumosi! Ce, esti gelos?! De unde stii ca e proasta? Ai intrebat-o ceva legat de Primul Razboi Mondial si nu a stiut raspunsul?
2. De ce crezi ca oamenii care nu fumeaza si nu merg in cluburi sunt seriosi? Adica aia care merg prin cluburi si se distreaza sunt persoane neserioase? Nu ai nicio logica.
(nu, eu nu merg prin cluburi pentru ca nu imi place, dar nu consider ca cei care merg sunt persoane in care nu poti avea incredere, fiecare isi petrece timpul liber cum doreste. Daca ai fi, ai intelege treaba asta, nu e ok sa ii bagi pe toti in aceeasi oala si sa etichetezi aiurea).
3. E na! Fugi de aici, nu te cred! ia spune, dragule! Ce stii tu despre filosofie si spiritualitate. Dezvolta putin.
ale0409 întreabă: