| NoName0011 a întrebat:

Eu nu mai inteleg, sunt uni care la fieacare raspuns "plssss fundita", imi dai fundita? Mi se pare ceva cu adreptu stupid, daca raspunsu tau la ajutat sufiecient de mult ti se va oferi, sau este multumit de raspunsu tau.Nu raspunzi la intrebari doar pentru. a primi fundita, ci pentru. a ajuta pe cineva cu sfatul tau! Mai ales ca dau un raspuns foarte stupid si vor funditastraight face. Voi sunteti de aceeasi parere?

Răspuns Câştigător
| elenahd a răspuns:

Scopul unui raspuns este scopul este unul nobil, sa-i fie de ajutor celui caruia a pus intrebarea.Este foarte adevarat ca sunt si intrebari cu foarte multa naivitate in continut dar gestul scuza mijloacele. Cei care spun "plsss fundita" sunt probabil si in viata de zi cu zi niste materialisti, niste persoane care au un interes si care nu scot macar un cuvant fara ca sa nu aiba un beneficiu. Sunt unele persoane care nu stiu ce inseamna a ajuta dezinteresat fie chiar si cu un sfat. Ai perfecta dreptate draga NoName sa stii ca sunt in asentimentul tau in totalitate.

6 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Sunt de acord cu tine dar am observat că respectivii sunt copii, 9-10 ani, care probabil nu înţeleg scopul acestui site şi se simt frustraţi fiindcă nu reuşesc să capete o fundă după 2-3 zile pe TPU... N-ai observat şi întrebările gen "De ce nu-mi daţi şi mie o fundiţă?"

| madalicious a răspuns:

Da si eu sunt de aceiasi parere cu tine. Mi se pare ca parca nu ar vrea sa ajute o persoana, ci sa primeasca o funda care oricum nu valoreaza mare lucru, cel putin mai mult valoareaza satisfactia pe care o ai pentru ca ai ajutat o persoana sa iasa dintr-o problema cu un sfat.

| Bishop a răspuns:

Da, ai dreptate. Milogeala. De-a dreptul banal.

| ruxybelle a răspuns:

Milogi rolling on the floor asa cum cersesc fundite pe site... asa cersec si acasa cred rolling on the floor

| Hombre a răspuns:

Parca ii si vad pe cei dornici de fundite zicand in sinea lor; pai... No Name nu fundita.

| κίllą a răspuns:

Da. Deoarece daca raspunsul tau nu a ajutat acea persoana, nu ai de ce sa ii oferi fundita, doar pentru ca ti-a cerut-o. E cam aiurea laughing