| IngeruPierdut a întrebat:

Eu nu stiu ba fratilor toate fetele imi lasa seen cand le dau mesaj, nu mai suport. Poate voi stiti mai bine cum sa le scriu, ce comuri la poza sa comentez spuneti-mi, multumesc.

Răspuns Câştigător
| Andreiu68 a răspuns:

Frate, pe Facebook daca nu cunosti fata si ii dai comuri sau mesaj, chiar daca iti raspunde la,, buna" nu o sa iasa nimic. Spun asta din propria experienta, le dai mesaj, ori seen, ori vorbesc cu tine si vorbesc la misto cu tine si te enervezi si le dai dracu. Pe Facebook ai poze, fata vede pozele, iar daca nu arati bine degeaba, chiar daca tu ai un caracter wow si esti un baiat fidel. Am 20 de ani si de le la 16 ani incerc sa vorbesc cu diverse fete pe Facebook si drept sa iti spun in astia 4 ani m-am vazut doar cu o fata. Eu zis sa iesi in parc, club sau cu grupuri fete si baieti si aborseaza. Daca cunosti o fata si ea te cunoaste si poate ai mai schimbat un buna, sau 2 cuvinte, cand ii vei sa mesaj pe Facebook, merge, nu mai primesti seen, block sau altceva.

Răspuns Apreciat de Editori
| OldSoul a răspuns:

Simplu.
Pentru inceput nu le mai da comentarii, te fac sa pari disperat, sau chiar obsedat daca o faci in mod frecvent.
Iar cand te bagi in vorba cu ele, fa-o altfel decat o fac restul flacailor.
Leaga-te de un aspect ce are legatura cu ea.
Gen daca posteaza ca e in locul X, te legi de cel aspect.
Dar nu asa, ca disperatu "aaa, ai fost acolo, ce super", mai degraba ii critici putin gustul, alegerea, asa ai sanse mai mari sa o intrigi decat daca-i "suflii in bors".
Gen o intrebi de locatie, ii zici ca nu pare gustul tau, dar totusi pare interesanta, ii ceri 2-3 detalii despre locatie, apoi schimbi subiectul, si ala a fost inceputul. Mai schimbi cateva vorbe cu ea, apoi ii spui ca esti ocupat, trebuie sa pleci, si ii spui ca-i OFERI OPORTUNITATEA sa-ti prezinte acel loc. (Am scris cu masjuscule sa se inteleaga ca TU, ii oferi EI oportunitatea. Deci, ii faci ei un serviciu. Nu ca te rogi de ea sa-ti prezinte acel loc, sau mai stiu eu ce chestii de acest gen cum fac alti 99% din barbati.)

Mai departe, nu te baga in seama cu chestii gen "ce frumoasa esti" astea nu tin, asta le-a mai zis alti 20 de tipi, din care, cel mai probabil alti 19 au primit si ei seen.

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

In primul rand nu mai fi disperat.
Nu le mai da la toate like la toate 5200 de poze si comentarii, in primul rand.in al doilea rand incearca sa gasesti prietene printre prieteni, scoala, munca depinde unde esti si dupa exersat live cu persoane cat de cat apropiate vorbeste si cu straine.Si apropo daca scrie "intr-o relatie" la profilul lor inseamna ca au iubit.winking

| IngeruPierdut explică (pentru Freya1):

Eu sunt in Londra aici nu e ca in Romania sa iesi cu prieteni la cafenele baruri si toate astea nu pot

| Freya1 a răspuns (pentru IngeruPierdut):

Pai si nu traiesti printre oameni? Chiar si daca nu esti in Romania nu am auzit ca in Anglia nu vrobesc oameni intre ei...Si la o adica la ce ai vrea o relatie daca tu probabil esti la mi de km de fata aia? Normal ca nu vrea nimeni sa se ataseze de cineva care este la distanta si cu care nu se poate vedea.
Gasesteti pe cineva de acolo sau cauta romance ce sunt pe acolo ca sigur o fi cateva singure.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce nume ai pana si obezele iti vor da seen.

| VICTORTPURO a răspuns:

No comment