Si eu trec pe a 8a si am in clasa un coleg care are exact problema ta toata clasa il face gay si nu inteleg de ce pentru ca el umbla doar cu fetele! nu are nici un prieten baiat si el chiar nu ii baga in seama nu pune nimic la suflet din ce zic ei ti-as recomanda acelasi lucru incearca sa iti aduni multi prieteni pe langa tine chiar si din alte clase in fine nu conteaza de unde sau nu stiu fa-ti prietene fete sa nu mai zica ca esti gay daca stai tot timpul singur in pauze tentatia e mai mare sa te badjocoreasca dar daca stai intr-un grup cred ca nu mai au asa tupeu oricum mai ai un an si scapi eu abia astept liceul! bafta:*
Te pişi pe ei, aia faci. Astea nu-s probleme. Pui tu la suflet orice, aia e problema.
Buna!
Uite, toate cele relatate de tine mai sus sunt niste mici infantilitati...
Incearca sa numai pui atata suflet in relatiile cu ceilalti si sa nu te intereseze parerile lor, in fond, este viata ta si face ceea ce vrei cu ea.
Mai ai un an impreuna cu ei si apoi mergi la liceu, nu lasa niste rautati mici sa-ti afecteze cursul vietii.
Daca tu te intelegeai bine cu prietenul tau si ei au comentat, e problema lor, probabil nu au avut cu ce sa te mai atace, probabil ca tu esti o concurenta pentru ei si de invidiaza.
Asa, cu violenta nu rezolvi nimic, ba din contra, faci mai rau. Incearca sa depasesti situatia cu calm si inteligenta, nu le arata ca te afecteaza vorbele lor, asa cu siguranta o sa te sacaie in continuare.
Daca nu-i mai bagi in seama cu siguranta o sa te lasa in pace la un moment dat...
Fii tu insuti si numai baga la suflet parerile altora. Faci ce crezi ca e mai bine pentru tine si ce te face pe tine sa te simti bine
Sper ca te-am ajutat!
(funda?)
Culoareincolora24 întreabă: