Hei.Imi pare rau ca esti trista. sper ca sfaturile mele te vor ajuta! Dupa parerea mea cel mai bun mod de a rezolva aceasta problema este comunicarea cu parintii tai.Incearca sa te apropii mai intai de unul din ei si sa te deschizi in fata mamei sau tatalui tau. Spune-le ce ai pe suflet.Ei, sincer ar trebui sa te sprijine si sa te poti baza pe ei, ca pana la urma daca nu pe familie atunci pe cine? In parintii tai ar trebui sa ai cea mai mare incredere. Daca te vei apropia de mama ta..iti va da sfaturi veti putea comunica mai bine. puteti merge la cumparaturi impreuna. Sunt multe lucruri pe care le pierzi prin faptul ca tii ascuns marea ta neliniste.Vei avea liniste sufleteasca si armonie in familie.Tie chiar iti place sa fie mereu asa? Din cate zici te cam distruce psihic pe zi ce trece ..si chiar nu e de bine! Trebuie sa faci ceva in privinta aceasta! Poate, ca si din cauza neacordarii de incredere a parintilor tai ..incepi sa ti-o pierzi chiar si pe a ta si sa te inchizi in tine! Nu te indeparta de prieteni ca altfel o sa cazi intr-o depresie profunda. Prietenele tale nu au nimic cu tine.Totul se petrece doar in capul tau.Din cauza parintilor incepi sa te desprinzi de realitate si te inchizi intr-o lume proprie din care vei iesii cu greu. Spune-le prietenelor tale ce te framanta.Sincer niste sfaturi nu ar strica din contra! Daca iti sunt prietene adevarate iti spun sigur ca nu le pari inutila si te vor asculta si ajuta.Doar comunica cu cei din din jur! Nu te ascunde intr-un coltisor sa iti plangi singura de mila.Si parintii tai sunt putin recalcitranti si din cauza faptului ca fratele tauC a plecat si sigur ii duc si ei doruel, plus ca parintii au mai multe probleme de adulti! Cei din jur te pot ajuta! Eu sper sa te-am lamurit putin si sper sa fie totul in regula. Bafta!
Si mie mi s-a intamplat ca fratele meu sa plece si e ceva normal sa.ti fie dor de el si probabil parinti tai se comporta asa cu tine poate pentru. ca si lor le e foarte dor de fratele tau . gandeste.te ca fratele tau o sa vina acasa si poate toate lucrurile o sa se aseze la locul lor
Penaaaa1 întreabă: