| Nocturne0 a întrebat:

Eu nu sunt fumător dar am prieteni fumători...
Ii tot aud ca spun ca fumatul pasiv e mai dăunător decât cel activ
Voi ce părere aveți legata de acest subiect?
(daca nu sunteți sigur de ce răspundeți mai bine pastrati raspunsul pentru voi. )

Răspuns Câştigător
| zambethツ a răspuns:

Doar o alta campanie impotriva fumatorilor, de a ii determina pe ei sa se lase, de a arunca vina pe ei.
Parerea mea este ca cei care cred cu adevarat ca fumatul pasiv este mai daunator decat cel activ sa gandeask logic si sa actioneze in felurile lor.fiecare au diferite pareri desi vad ca aproape toti spun acelasi lucru despre asta gen:"Nu e de joaca cu fumul de tigara...Depinde de organismul fiecaruia...stai la distanta.etc.
Sfatul meu este ca daca tu crezi asta te'as ruga sa eviti sa stai in incaperile unde se fumeaza sau prietenii tai sa nu mai fumeze in preajma ta dk vor o pot face in aer liber pe balcon terasa la geam undeva unde sa nu iti stea tie in nas cu tigarea in cazul in care crezi in astahappy
Partea misto la fumat pasiv si activ e ca, daca esti fumator pasiv inrait, poti macar sa te plangi ca te omoara altii dk e advlaughing
kiss

1 răspuns:
| JaJe a răspuns:

Da, s-a dovedit ca fumatul pasiv este mult mai nociv decat fumatul activ, am vazut asta la televizor despre asta.

Parerea mea de nefumator e ca ar trebui interzis de TOT tigarile astea, au un beneficiu?! NU! numai dezavantaje, atat economic cat si pentru sanatate. De ce eu NEFUMATOR trebuie sa-mi tin respiratia cand trece un fumator pe langa mine? de ce nu poate sa fumeze la el acasa si singur? de ce noi nefumatori trebuie sa suferim pe urma lor? Uite de asta imi place mie NY, de curand au interzis fumatul in NY in orice zona publica! nu ma refer in baruri si restaurante, dar nici macar pe strada si in parcuri nu au voie! (ce as vrea sa fie si la noi asa.)