Trebuie sa fii puternica, numai asa vei supravietui, cauta in tine puterea de care ai nevoie si vei renaeste, vei deveni o noua persoana, mai bună si mai capabilă.
Ma ai pe mine miha e un inceput misto, ce sa spun daca tu vrei numa iubit frumos sau sa ai prieteni frumosi vei vedea ca numa frumusete si multa ipocrizie ofera, ce regreti ca nu ai facut?
Nu regreta nimic, ca nu te ajuta. Invata din trecutul tau si da ocazie silei de azi sau viitorului sa fie mai luminos. Nici eu n-am cine stie ce amintiri cu colegii, nici prieteni prin scoala, cei mai mult nu ma plac. Oricum cei mai multi oameni sunt de rahat, niste ipocriti care urmaresc doar sa se simta ei bine asa ca nu e o pierdere sa ai astfel de oameni de nimic alaturi de tine. Genul asta de gunoaie pe care le-ai descris nu trebuiesc bagate in seama, vor atentie si daca nu le-o dai se simt naspa.
Scuze, voiam sa scriu zilei. Trebuie sa gasesti cativa oameni faini cu care sa fi prietena, oameni care sa merite prietenia ta si care sa-ti fie alaturi. Eu sunt o fire inchisa si tot am gasit oameni minunati cu care sa-mi petrec o particica din timp.
Problema e ca intr-adevar ai nimerit poate intr-o clasa de idioți obsedati asa mai departe ...In legatura cu ce a facut prietena ta poate ca a fost o scapare pe o durata mai lunga, asta înseamnă ca nu trebuie sa judecam o carte dupa coperta si nu putea sa iti interzica nimeni sa te vezi cu ea. Problema e acum la tine probabil ca lipsa de prieteni te macina un pic psihologic...dar nu iti face probleme încearcă tot timpul sa vorbesti cu persoanele de langa tine indiferent ca sunt straine asa se nasc prieteniile din chestii simple nici nu iti dai seama.O alta metodă incerca sa iti gasesti un iubit /un baiat pentru ca asa o sa fi inteleasa mereu si sustinuta!
Fabianiba întreabă: