| Elide a întrebat:

Eu nu sunt timidă, dar mai toți cei pe care ii cunosc zic asta... Și nu este așa, de ex în clasa a9a nu mă comportam așa cum mă comport acum in a12a,fiind în a9a la început au avut loc niște întâmplări nefericite cu o prietena de.a mea, ea fiind a11a liceul îi s-a urcat in cap din cauza ce posta pe Facebook și de bătuse cu o fata populară din școală, văzând așa ceva:numai avea scăpare cei de.a 12a mai aveau puțin și o luau la bătaie, ea fiind cea mai buna prietena a mea și nu suportam că la cineva care țin să fie "jucat" în picioare, când mi.am cunoscut colegii de liceu majoritatea fiind băieți și niște fete tupeiste care nu reușeam să mă înțeleg deloc nefiind pe aceeași lungime de unda cu ele, se ambalau repede din orice vorba, prietena mea care v.am spus mai sus venea mai des la mine in clasa și ieșeam pe hol și cei din clasa au sărit cu gura că n.are ce cauta la noi in clasa, colega mea de banca prietena cu mine inca de la grădiniță a fost făcută "praf" de cei din clasa care acum nici nu o mai recunosc(eu) pentru că nici nu se mai ridica din banca, ce pot spune a9a și a10a a fost un haos pentru mine! Aveam doi băieți duși cu pluta care ne băteau la cap zi de zi ajunsesem să mă persecute profii că făceam gălăgie la ore evident din cauza lor că nu mă lăsau in pace, m.au adus în stare și i.am chemat la politie, mă amenințau cu bătaia din cauza că îi injurasem(m.au adus în stare) și acasă ajungeam și plângeam zicandu.le la ai mei că nu mai mă duc la școală că m.am saturat și colega mea de banca la fel plangea,de ea își bătea joc că cica era urata,tatăl meu s-a dus la părinții unui băiat care mă teroriza sa le spună că dacă nu încetează va ieși foarte urat, mama băiatului aceluia ce credeți că îi spune (pai daca fata ta și cu inca un a stau in banca, d.aia se leagă de ele) așa ceva..Si eu ca persoana m.am schimbat de atunci în rau...nu mai am prieteni noi și m.am închis în mine,nu mai am încredere în mine,îmi este frică să spun ceva,eu i. Generală aveam mulți prieteni și mă integram ușor în orice grup dar acum așa ceva a devenit imposibil,nu mai mă recunosc efectiv, parca as fi alta persoana dar cu aceeași înfățișare, fiind a 12a și o sa termin n.am rămas cu amintiri frumoase și regret că nu am făcut ce trebuia la momentul potrivit! crying crying crying

5 răspunsuri:
| Vvistula a răspuns:

Trebuie sa fii puternica, numai asa vei supravietui, cauta in tine puterea de care ai nevoie si vei renaeste, vei deveni o noua persoana, mai bună si mai capabilă.

| RAY a răspuns:

Ma ai pe mine miha e un inceput misto, ce sa spun daca tu vrei numa iubit frumos sau sa ai prieteni frumosi vei vedea ca numa frumusete si multa ipocrizie ofera, ce regreti ca nu ai facut?

| Jigokunokishi a răspuns:

Nu regreta nimic, ca nu te ajuta. Invata din trecutul tau si da ocazie silei de azi sau viitorului sa fie mai luminos. Nici eu n-am cine stie ce amintiri cu colegii, nici prieteni prin scoala, cei mai mult nu ma plac. Oricum cei mai multi oameni sunt de rahat, niste ipocriti care urmaresc doar sa se simta ei bine asa ca nu e o pierdere sa ai astfel de oameni de nimic alaturi de tine. Genul asta de gunoaie pe care le-ai descris nu trebuiesc bagate in seama, vor atentie si daca nu le-o dai se simt naspa.

| Jigokunokishi a răspuns (pentru Jigokunokishi):

Scuze, voiam sa scriu zilei. Trebuie sa gasesti cativa oameni faini cu care sa fi prietena, oameni care sa merite prietenia ta si care sa-ti fie alaturi. Eu sunt o fire inchisa si tot am gasit oameni minunati cu care sa-mi petrec o particica din timp.

| Tukann a răspuns:

Problema e ca intr-adevar ai nimerit poate intr-o clasa de idioți obsedati asa mai departe ...In legatura cu ce a facut prietena ta poate ca a fost o scapare pe o durata mai lunga, asta înseamnă ca nu trebuie sa judecam o carte dupa coperta si nu putea sa iti interzica nimeni sa te vezi cu ea. Problema e acum la tine probabil ca lipsa de prieteni te macina un pic psihologic...dar nu iti face probleme încearcă tot timpul sa vorbesti cu persoanele de langa tine indiferent ca sunt straine asa se nasc prieteniile din chestii simple nici nu iti dai seama.O alta metodă incerca sa iti gasesti un iubit /un baiat pentru ca asa o sa fi inteleasa mereu si sustinuta!