| Farcas a întrebat:

Eu nu suport sa merg la tara .vineri voi pleca cine stie pentru cat timp.M-am saturat sa merg in fiecare vacanta, fara sa-mi placa, sa fiu ca legata acolo.n-am nici un copil de varsta mea cu care sa stau si ma plictisesc ingrozitor.2-3 saptamani as mai sta, da nu 2 luni cat vrea sa ma tina maica mea.degeaba ii explic ca nu vreau sa merg, ca tot ma trimite.nu stiu ce sa mai fac si cum s-o conving ca nu vreau sa ma duc, sa stau toata vacanta acolo, mai ales ca marti va fi si ziua mea.+ ca 2 luni fara sa ma intalnesc cu prietenul meu o sa fie ingrozitor. i-am spus sa ma lase sa-l duc cu mine, dar nu vrea. ce sa fac? ce sa-i spun? m-am certat ingrozitor pe tema asta cu ea si nu vorbim deloc.mam saturat deja de ea sa ma trimita in fiecare vacanta acolo.ma gandesc serios sa plec de acasa

5 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu sincer nu o inteleg pe mama ta.Chiar daca ai mai vb cu ea si nu te-a lasat sp ca u pur si simplu nu vrei sa te duci acolo. Dc vrea ea sa te tina departe de prietenii tai? Nu tipa la ea. Vb calm.Roag-o sa te lase sa stai aici. Fa pe suparata cateva zile si arata-i ca nu iti place deloc acolo.Nu este o solutie sa pleci de acasa.Nu face asta ca vei regretawinking
Mult succes si ai grija ce faci kiss

| Farcas explică:

@alexandraiurceancu Imi cer scuze ca n-am putut raspunde la mesaju privat, dar nu pot trimite mesaje nu stiu de ce.mam impacat cu prietenul meu.am vb cu el, mi-am dat seama ca, chiar ii pare rau si ca am gresit aman2.am decis sa ne mai dam o sansa, si acum se poarta minunat cu mine:X multumesc mult de mesaj chiar nu ma asteptam, si multumesc mult si de urarea de la multi ani:*:*:* >big grin

| Blu_7007 a răspuns:

Spune-i ca e vacanta ta...si nu trebuie sa ti-o organizeze nimeni-alt-cineva...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cam dificila situatia in care esti? Nu stiu ce varsta si ca sa imi dau seama de ce vrea sa te trimita si sa stai acolo izolata de prietenii tai. Daca tu cu ea nu te intelegi nu este un motiv sa te muti de acasa. Gandeste-te ca o sa isi faca niste griji din chestia asta si doamne feri sa nu se ajunga mai departe. Am zis ca intr-adevar este dificila situatia ta dar cred ca ar fi bine sa o intelegi pentru ca nu prea ai alta solutie. Tias fi fost sugerat sa vorbesti cu ea si sa iti spui punctul de vedere in ce consta vacanta ta. Ok, daca la scoala merge pentru ca asa vor parintii nostri sa avem o educatie si bunele maniere eu cred ca vacanta ar trebui sa o decidem noi daca sa neo consumam la bucinici sau in fata blocului cu prietenii. Eu zic ca ar trebui sa vorbiti amandoua si sa vedeti la ce rezultat ajungeti bineinteles fara scandal, tipete si sa ajungeti de comun acord. Vorbeste cu ea si imparteti vacanta in doua pentru ca sa fi foarte sigura nici daca ai sa vorbesti cu ea nu va fi de acord sa tio petreci toata acasa si acolo deloc. Nu imi ramane decat sa iti urez bafta. Si nu in ultimul rand iti urez "La multi ani!" si toate cele bune si sa ai parte numai de bucurii, fericires si multa sanatate dar nu in ultimul rand sa iti dea Dumnezeu multi bani. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici mie nu imi place sa merg la tara, chiar acum sunt la tara, ne-am mutat toata familia. Dar bine ca am internet. Roag-o pe mama ta sa te mai lase sa vi acasa cate o zi, doua, trei si pe urma sa te intorci la tara.