Eu de aici inteleg o singura chestie: ai o prietena foarte buna! Pastreaz-o si pretuieste-o, ca nu sunt multe ca ea.
Iar in ceea ce il priveste pe tip... da-l in... partea cealalta. E clar ca nu pe tine te-a vrut din prima. Probabil te tinea doar de rezerva. Nu-l mai aborda.
Cred ca tine la amandoua, dar pe ea o place cu adevarat. Nu a fost el asa explicit pentru ca banuiesc ca nu vroia sa te simti prost sau sa te raneasca
Asa am crezut si eu la inceput dar nu inteleg rostul de a ma mai intreba daca am prieten daca am de gand sa-mi fac si chesti din astea
Pai poate la acel moment te placea pe tine si abia apoi a remarcat-o pe amica ta... imi dau si eu cu parerea e destul de complicat
Chiar e pentru ca imi place mult de el si nu stiu parca nu ma pot resemna ca lui ii place de ea la fel cum imi place mie de el.e aiurea rau de tot., dar asta e mersi mult ca mi'ati raspuns :*
Buna eu cred ca o placea pe ea si dupa a inceput un pic si de tine dar nu stiu sigur adica daca nu il cunaosc nu pot fi sigura. iti doresc mult noroc in continuare!
Pai si daca o place pe ea MAI MULT DE CE ORE IMI ZICEA MIE CA VREA SA VORBIM fata in fata? ma intreba daca am prieten si daca vreau sa-mi fac.nu stiu e aiurea nu mai stiu ce sa cred
AM dat un pic de mouse in jos si cand am vazut n-am mai citit nici primul rand
Diorrus întreabă: