| coprodan a întrebat:

Eu scriu la Tastatura foarte repede...am facut o testare si am reusit un timp record.
Reusesc sa scriu " Leonardo Da Vinci " in aproximativ o secunda - 2 secunde maxim. dar de obicei intr-o secunda si ceva sutimi reusesc sa scriu daca ma pun pe treaba. ( Bineinteles fara sa ma uit pe taste )
Am fost la Info, si se mira toti cum scriu asa repede...ma cred un Tocilar ca stau toata ziua pe PC., insa stau si la PC dar nu 24/24.
Am 15 ani, am PC din clasa 1 si acum sunt clasa a 9( la liceu )

Am facut o testare la info,eu scriu o fraza " exemplu " " jocuri actiune batai karate" si domnul google se blocheaza cand vede ca scriu atat de repede,pentru ca eu scriu si imi apare pe ecran mai tarziu,dupa ce am terminat de scris.

Am invatat sa scriu asa de repede,prin practica, ( Yahoo Messenger,Foarte multe jocuri,jocuri de cultura generala cu raspuns rapid, si cam atat.
Si eu ma mir,fiindca eu cand scriu la taste, parca as canta la pian.
Ce as putea face, ca cei de la Info sa nu se mai mire " cum de scriu asa repede"?

Răspuns Câştigător
| Indestructible a răspuns:

Nu te poți băga în capul colegilor tăi ca să apeși un buton pe care scrie „anularea curiozității în legătură cu faptul că ăla tastează foarte repede". Și oricum, de ce-ți pasă ce spun ei?

4 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

Poti sa ridici putin piciorul de pe acceleratie, daca intelegi ce vreau sa spun. sau le explici de ce scrii asa repede si le spui ca daca exerseaza o sa invete sa scrie si ei la fel de repede

| AlleSss a răspuns:

Heii!
Si daca se mira, ce? E foarte ok. Nu vad nimic anormal!straight face
Bafta!

| Duucu a răspuns:

Te cam lauzi...

| driki a răspuns:

Colegii tai sunt doar gelosi.Nu-i baga inseama happy