Hmm. ceva asemănător am pățit și eu (cea mai buna prietena a mea de atunci, s-a împrietenit cu o noua fata, iar relațiile dintre noi se răcea... i-am atras atenția asupra acestui lucru, însa la fel, a zis ca sunt cea mai buna prietena ei și nu i se pare ca a apărut nicio modificare în relația noastră de prietenie), dar mi-am dat seama ca nu e cum o consideram eu, și din cele mai bune prietene am ajuns, abia cunoștințe, insa in scrut timp am gasit pe cineva mai asemănător mie, și acum nu sufăr de singurătate. Ce ar fi dacă ai încerca o perioada sa mai ieși și cu altcineva, poate își va da seama ca dacă nu își schimba atitudinea, te va pierde.
1.Prieteni adevărați nu mai există în ziua de azi
2. Inseamna ca nu te place si te-a refuzat cu ajutorul scuzei clasice,, cmpb;;
3. Ea s-arputea să ii placa de el-ul de care vorbesti
Buna.
In caz ca ai ramas 'cel mai bun prieten ' al ei, nu o mai placi, nu?
Probabil ca il place pe baiatul respectiv sau doar au gasit un subiect comun interesant. Uite, ce ai zice daca te`ai imprieteni si tu cu acel baiat?
Daca nu merge, pur si simplu mai stai si cu altii. Daca ajungi dependent de o persoana cand ea isi va gasi noi prieteni si va imparti atentia in mod egal, o sa te simti singur.
Mai stai si cu altii si cand o sa faci asta o sa vezi ca mai sunt copii buni cu care poti iesi, si ca merita si altii o sansa nu doar ea ^^
Succes ^^