| Bubuu a întrebat:

Eu şi fostul meu prieten ne iubim foarte mult, iar cel mai bun prieten al lui ţine foarte mult la noi şi a spus că este urât după atâta timp împreună să dăm cu piciorul. Aşa că BFF. ul fostului meu prt a făcut în felul următor să ne împăcăm... mi. a spus că diseară o să îl sune pe fostul meu prieten şi o să mă bage în conferinţă. Vom vorbi lucruri banale până va spune el de ce ne.am certat, dacă mai ţinem unul la celălalt.Amân2 ştim că răspunsul va fi afirmativ şi va întreba dacă vrem să ne împăcăm.Procedăm corect? Adică să nu îi spunem fostului meu iubit că eu şi prietenul lui am făcut din acest lucru un plan pentru împăcare, sau să îi spun direct ce vreau? I. a şi spus prietenului lui că ar fi banal să îl sun şi să ii zic direct acest lucru, dar i. a mai spus şi că mă iubeşte foarte mult... Fundiţă!

1 răspuns:
| Tweetymrrr a răspuns:

De ce te încurci cu astfel de planuri? Cel mai corect şi simplu, ar fi să'ţi faci curaj, şi să porţi o astfel de discuţiei faţă'n faţă cu el.
Măcar vă lămuriţi şi voi odată ce şi cum.Ai de gând să'l întrebi dacă vrea să vă împăcaţi, dar crezi că după ce vă împăcaţi nu o să vă mai certaţi sau chestii de genul?
Oricum, mult succes!