| nicoleee30 a întrebat:

Eu si iubitul meu ne-am despartit.Si acum ptt ca ne-am despartit si ii nervos vrea sa spuna la toata lumea ce lucruri perverse faceam noi cand eram impreuna... C pot face sa il conving sa nu zica, pentru ca sunt lucruri ff nasoale care m-ar face de ****. funda si voturi :X

Răspuns Câştigător
| Yukiee a răspuns:

Incearca sa il santajezi.Gandeste-te la o chestie cu care lui ii este rusine si nu o stie numai el si tu.Ameninta-l ca daca el o sa isi deschida gura, o s-o faci si tu in fata tuturor (ei au mandria aia prosteasca cand vine vorba de anturajul lor de masculi; s-ar simti extrem de ofensati daca tovarasii lor ar afla ca inca uda patul de exemplu laughing ). Daca nu exista nimic cu care sa-l faci sa taca, nu ramane decat sa te complaci, pentru ca nu sunt consecintele atat de grave cum crezi tu.Mie daca mi-ar spune el ce lucruri perverse faceai tu, mai degraba l-as crede pe el patetic si ipocrit, iar pe tine o fata care isi traieste viata asa cum vrea ea.

1 răspuns:
| redtulip a răspuns:

Spune-i ca daca vrea sa povesteasca asa ceva o sa spui si tu prietenilor lui ce chestie de 3 cm are el ...alta data sa ai grija cu cine te incurci!